HABERLERÖZEL HABER

ŞAMPİYON EŞREFPAŞA…

Namağlup Eşrefpaşa Spor Kutlamalara Başladı…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grup takımı Namağlup Eşrefpaşa spor liglerin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk kutlamalarına başladı.

Başkan Göknar ; “Hedefimiz Süper Amatör Lig…”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grup takımlarından Eşrefpaşa spor kulübü Şampiyonluk kutlama yemeğine ,başkan Serkan GOKNAR , 2.başkanı Ahmet Kırbaş , Antrenör Bilgin Demir, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncular katıldı. 12.hafta sonrası şampiyonluğu bir yemekle kutlayan başkan Serkan Göknar, çok iyi bir kadro ile lige şampiyon olma yolunda başladıklarını ve bu hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Liglerin bitmesine 2 hafta kala namağlup durumda en yakın rakibine 10 puan farkla Eşrefpaşa spor tam kadro şampiyonluğunu kutladı. Oyuncuların hem yemekte, hem yemek sonrası heyecanı ve moralleri görülmeye değerdi. Başkan Serkan Göknar ” Süper amatör hedeflerimiz yolunda ilk bölümü başarıyla bitirdik. Çok mutluyuz. Emeği geçen ekibimize ve oyuncularımıza yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz…” ifadelerini kullandı.

Eşrefpaşa spor ligde oynadığı 12 hafta sonrası namağlup durumda. 11 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Grubunun en çok gol atan takımı olan Eşrefpaşa spor rakip ağlara 71 gol kaydetti ve kalesinde ise 7 gol gördü.

HABER: MUSTAF ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.