HABERLERÖZEL HABER

ŞAMPİYON BELLİ OLDU…

Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında İzmir merkez ve ilçe öğretmenleri arasında yapılan halı saha futbol turnuvasında Şampiyon belli oldu…

Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında İzmir merkez ve ilçe öğretmenleri arasında yapılan halı saha futbol turnuvası sona erdi ve Şampiyon belli oldu. Turnuva birbirinden güzel ve heyecanlı maçlara sahne oldu.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında İzmir Merkez ilçe öğretmenleri arasında yapılan halı saha futbol turnuvasında Şampiyon Karabağlar ilçe öğretmenleri oldu. Turnuvada Menemen ilçe öğretmenleri ikinci, Bornova ilçe öğretmenleri üçüncü ve Torbalı ilçe öğretmenleri de dördüncü oldu. Şampiyon Karabağlar ilçe öğretmenleri şampiyonluk kupası ile sevinçlerini objektiflere verdikleri poz ile kutladı.

ETKİNLİK SADECE FUTBOLLA SINIRLI KALMADI…

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında İzmir Merkez ilçe öğretmenleri arasında yapılan halı saha futbol turnuvasının yanı sıra Voleybol turnuvası da gerçekleşti. Yapılan merkez ilçe öğretmenleri arasındaki Voleybol turnuvasında final az ön önce sonuçlandı ve sıralama şu şekilde oluştu ; 1 – Çiğli ilçe öğretmenleri , 2- Karabağlar ilçe öğretmenleri , 3- Menemen ilçe öğretmenleri ve 4 – Konak ilçe öğretmenleri.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.