HABERLERÖZEL HABER

Sağlıkta Çıta Yükseliyor…

İzmir Amatör sporda, Sağlık açısından çıta yükseliyor…

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanlığı ile İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasında yürütülen protokol çalışması bugün imzalandı.

İzmir Futbol Saha Sağlık Görevlileri Derneği ve Fakülte İdari Amiri ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim İlkay Korkmaz’in katkılarıyla gerçekleştirilen imza töreni buluşmasında spor karşılaşmalarında sağlık görevlisi ihtiyacının daha bilimsel, çağdaş ve yetkili kişilerce donanımlı olarak hizmetin sunumu amaçlandı.

İzmir Futbol Saha Sağlık Görevlileri Derneği’nden konu hakkında yapılan açıklamada ;

“Törende Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Ayşegül DÖNMEZ, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sayın Efkan MUHTAR, İzmir Futbol Saha Sağlık Görevlileri Derneği Başkanı Sayın Hıdır Kenan GULERGUL, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mali Sekreter Yardımcısı Sayın Hüseyin GÜLER, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi İdari Amiri , Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın İbrahim İlkay KORKMAZ hazır bulunmuşlardır.

Amatör spor karşılaşmalarında sağlık görevlileri olarak İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun katkılarıyla dernekleşme çalışmasının öncülüğünü yapan İzmir İlimiz çıtayı bir basamak daha yükselterek spor karşılaşmalarında sağlık hizmeti sunumunu daha etkin ve verimli kullanmayı hedef edinmiştir.Aramızda bulunan ve katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.