HABERLERÖZEL HABER

SAFA KINALI İMZALADI…

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TAKIMA YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Trabzonspor’dan Safa Kınalı’yı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre 23 yaşındaki orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalandı. Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde yapılan imza töreninde Altınordu İdari Direktör Barış Ertosun ve Oyuncu Alım Direktörü Cüneyt Yis hazır bulundu.

Genç futbolcu Altınordu ile kiralık sözleşme imzaladıktan sonra Altınordu TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Anlatılanlardan daha güzel bir ortam ile karşılaştığını belirten Safa Kınalı, “Güzel Altınordu ailesine teşekkür ediyorum. İlk günden çok güzel bir karşılama oldu. Anlatılanlardan daha güzel bir ortam ile karşılaştım. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

Altınordu’nun bu sezonun hedefinin şampiyonluk olduğunu dile getiren genç futbolcu, şunları ifade etti: “Başkanın bu sezon büyük hedefler koyduğunu biliyorum. Ben de bu hedeflerin gerçekleştirilmesi için takıma yardımcı olmak istiyorum. Umarım güzel bir sezon geçiririz”

EN DOĞRU KARARI VERDİĞİMİ GÖRÜYORUM

Kendi kişisel hedeflerinin gerçekleştirmek için bir karar vermesi gerektiğini ifade eden Safa Kınalı, “Hedeflerimi gerçekleştirmek için Altınordu’yu tercih ettim. Takımın benden beklentilerinin çok yüksek olduğunu biliyorum. Ben de bu beklentilere cevap verebilirim. Altınordu’yu gelmeden önce görüştüğü birçok insan kişisel gelişimim adına Altınordu’yu tercih etmemi söylüyordu. Şu anda ne kadar isabetli bir karar verdiğimi görüyorum. Buraya yatmaya eğlenmeye gelmedim, daha çok çalışıp buradan güçlü bir şekilde dönmek istiyorum. Altınordu’da bana inanan güvenen bir hoca grubu var. Çok çalışarak benden istenilenleri boşa çıkarmak istemiyorum” diye konuştu.

Genç oyuncu Altınordu ile sözleşme imzaladıktan sonra Altınordu formasını giyerek poz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.