HABERLERÖZEL HABER

PLAY-OFF HEYECANI…

Başkan Ömür Gökten; ” Kupamızı Aldık, Play-Off’lar İçin Hazırız…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 10.grup takımlarından Naldökengücü spor Play-off oynayacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Naldökengücü spor kulübü Başkanı Ömür GÖKTEN “Çok iyi bir ekip kurarak 1.amatörde Play-off’tayız. Hedefimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak ” dedi. Naldökengücü spor ekibi , oynadığı 12 maçta 8 galibiyet,1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 30 kez havalandırırken kalesinde 25 gol gördü ve 25 puanla play – off’lara adını yazdırdı. Naldökengücü spor , 5.Haziran .2022 Pazar günü saat :17.30 ‘da Atatürk stadı 1 nolu yan sahada Halilbeyli 1979 spor kulübü ile play-off ilk maçı için karşılaşacak.

Naldökengücü spor ‘da başkan Ömür Gökten duygu ve düşüncelerini spor kamuoyu ile sayfamız aracılığıyla paylaştı. Başkan Gökten’in açıklamaları şu şekilde ;

“Pandemiden sonra maçların oynanmasına benim kadar sevine olmamıştır. Futbol bizleri kendimize getirdi. Çok güzel bir sezon oldu. Play – Off’ lara kalmamız ayrı bir güzellik NALDÖKENGÜCÜ Bornova’nın bir mahallesi . İsmimizi böyle güzel bir şekilde duyurduğumuz için ayrı bir güzellik kattı. Kupayı hak ettiğimizi düşünüyorum . Zorlu bir rakibimiz var ama biz NALDÖKENGÜCÜ SPOR olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın… Son olarak, kupamızı aldık. Takımımız play-off için hazır… Bekle bizi süper amatör biz geliyoruz…”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.