ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

PINARGÜCÜ’NDEN GÖZTEPE’YE…

Pınargücü spor kulübü Kaleci akademisi, yetiştirmeye ve kaleci transferlerine devam ediyor…

Altyapısı ve başarıları ile İzmir’in dikkat çeken takımlarından Pınargücü spor kulübü kaleci yetiştirip profesyonel kulüplere vermeye devam ediyor. Her yıl mutlaka bir kaleciyi İzmir kulüplerine veren Pınargücü spor yetiştirici özelliği ile dikkat çekiyor.

HÜSEYİN BAYRAM ATALAY GÖZTEPE’DE

Pınargücü spor kulübü kaleci akademisinin başarılı kaleci departmanı sorumlu antrenörü Levent Gülmez yaptığı açıklamada ; “2022 yılının ekim ayında da Karşıyaka’ ya 2006 doğumlu kalecilerimden Buğra Ünaldı transfer olmuştu. Dünde Pınargücü U16- U17- U18 takımlarında forma giyen tecrübeli kalecilerimizden Hüseyin Bayram Atalay ( 2007 ) İzmir’imizin köklü kulüplerinden Tff 1.lig takımlarından Göztepe kulübüne transfer oldu. Her yıl bir kalecimizi yetiştirip hayallerine kavuşturduğumuz için mutluyuz ve gururluyuz. ” dedi.

Pınargücü spor kulübünden konu hakkında yapılan açıklamada ; ” Pınargücü U16- U17- U18 takımlarında forma giyen tecrübeli kalecilerimizden Hüseyin Bayram Atalay ( 2007 ) İzmir’imizin köklü kulüplerinden Tff 1.lig takımlarından Göztepe kulübüne transfer oldu. Evladımıza Türkiye şampiyonası eleme maçlarında başarılar diler ve bu transferde emeği geçen başta Pınargücü kaleci departman sorumlusu baş antrenörü Levent Gülmez hocamıza ve diğer hocalarımıza teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.