HABERLER

OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ

ALTINORDU’DA HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son üç maçı kazanan Altınordu’da hedef Yeni Malatyaspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini devam ettirmek. Kırmızı-lacivertli takım, çalışmalarına Metin Oktay Yerleşkesi ve Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından Malatyaspor maçına yönelik taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.

OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ…

Antrenmanın bitiminde Altınordu TV’ye konuşan futbolculardan Yusuf Can Esendemir, iyi bir seri yakaladıklarını hatırlatarak, “Ligde üç maçımızı kazandık. Kupada da bir üst tura çıktık. Yeni Malatyaspor maçına da iyi hazırlanıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Altınordu’nun genç oyuncularından Rahmi Salih Kaya da “Antrenmanlarımız gayet iyi gidiyor. Oynayan oynamayan herkes yüzde yüzünü veriyor. Eminim ki hocamız da kimi oynatacağına karar veremiyordur. Malatyaspor’u da yenerek iyi gidişatımızı devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

HEDEFİMİZ PLAY-OFF

Altınordu’nun bir başka genç oyuncusu Metehan Yilmaz, alınan üst üste galibiyetlerden sonra iddialı konuştu. Metehan Yilmaz, şunları ifade etti: “Tuzlaspor ile oynadığımız maçtan ‘bu karşılaşma serinin başlangıcı’ diye konuşmuştuk. O maçtan sonra oynadığımız iki lig bir kupa maçını kazandık. Malatyaspor’u da yenerek play-off potasına girmek istiyoruz. Bizim için bu sene hedef play-off”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.