HABERLERÖZEL HABER

MORALLER YERİNDE…

Başkan Nedim Topaloğlu ; “Zafer türküleri söylemeye hazırlanıyoruz…”

HABER: MUSTAFA ÖZERGENE – TFF Bölgesel Amatör lig 4.grup 10.hafta maçından 3 gol 3 puanla ayrılan İzmirspor’da moraller yerine geldi. 3 gol ve 3 puanın ardından kalan maçlarda aynı hırsı ve mücadeleyi göstereceklerini ve son 6 maçtır yenilmeden devam ettiklerini belirten başkan Nedim Topaloğlu önemli maç öncesi camiaya açıklamalarda bulundu. Başkan Topaloğlu’nun yaptığı açıklama şu şekilde ;

“Saygı değer İzmirspor Camiası ,

Kötü başlamış olduğumuz sezona, son altı maçtır yenilmeden devam ediyoruz. Son iki maçımızı da galibiyet ile tamamladık. Son dönemdeki galibiyetler takımımızın ne kadar güçlü ve yönetimimizin de bir o kadar karalı olduğunu ortaya koymaktadır. Birlik ve beraberlik içinde geçen bu günlerde İzmirspor Ailesi olarak birlikte daha güzel günlere ve daha büyük zaferlere ulaşacığımıza olan inancımızı pekiştiriyoruz.

10 Aralık 2023 pazar günü saat 14:00 da Yeşilyurt Sahasında oynanacak ve önem derecesi yüksek ve kritik olan Çeşme Belediyespor maçına tüm taraftarlarımızı tek yürek olmak için bekliyoruz. Bu müsabakada takımımıza olan destek bizim için son derece önemlidir. Birlikte güçlüyüz ve birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. Sizleri tribünlerde, coşkunuzla, heyecanınızla yanımızda olmanızın devamını diliyorum.

Unutmayın, güçlü bir taraftar topluluğu 12. adam olarak güçlü bir takımın ayrılmaz bir parçasıdır. Birlikte bu sezonu zaferle tamamlayacağımıza olan inancımızı yineleyerek hep birlikte zafer türküleri söylemeye hazırlanıyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla, İzmirspor Spor Kulübü, Yönetim Kurulu adına, Başkan Nedim TOPALOĞLU…”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.