HABERLERÖZEL HABER

“Milli Araya Moralli Girmek İstiyoruz…”

ALTINORDULU FUTBOLCULAR: GÖZTEPE DERBİSİNİ KAZANMAK İSTİYORUZ…

MİLLİ ARAYA MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ…

Spor Toto 1. Lig’de hafta sonu İzmir derbisinde Göztepe ile karşılaşacak Altınordu’da futbolcular, bu maçı kazanıp milli araya moralli girmek istiyor. Salı günüden itibaren derbi maçın hazırlıklarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde devam eden Kırmızı-lacivertli takım, günü çift antrenman yaparak tamamladı.

Altınordu’nun başarılı file bekçisi Ali Emre Yanar, Göztepe’yi mağlup ederek bu sezonun ilk galibiyetini almak istediklerini ifade etti. Genç kaleci, “Öncelikle ilk hedefimiz futbolun doğrularını yapmaya devam edip kendi oyun planımıza kendi stratejimize sadık kalıp bir an önce galibiyet ile tanışmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Pazar akşamı Göztepe deplasmanında üç puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Hafta sonu oyun planı yüksek bir maç bizi bekliyor. Biz de sahadan galibiyetle ayrılmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Altınordu’nun bir başka genç yeteneği Emircan Gürlük ise sezon başından beri çok çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığını almak istediklerini söyledi. Genç futbolcu, “Göztepe maçı bizim için çok zor geçecek. Artık galibiyet le tanışmak istiyoruz. Milli araya da rahat girmek istiyoruz. Bu maçımızı kazanıp küme düşme hattından çıkıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp milli araya moralli gireceğiz.”dedi.

Safa Kınalı da Göztepe maçı ile ilgili olarak şunları ifade etti: “Pazar günü Göztepe deplasmanından üç puanla ayrılarak oynadığımız oyunun karşılığını almak istiyoruz. Tüm takım özveri ile çalışıyoruz. Bu maçı kazanıp milli araya moralli gitmek istiyoruz. İnşallah deplasmandan üç puanla dönen taraf biz oluruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.