HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

MİKAİL YUVAYA DÖNDÜ…

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü tecrübeli defans oyuncusu 1994 doğumlu Mikail AKALAN ile yeniden anlaştı.

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup takımlarından Lacivert Beyazlı ekip tecrübeli defans oyuncusu Mikail AKALAN’ı yeniden renklerine bağladı.

Karabağlar Gençyıldız takımında daha önceki sezonlarda takım kaptanlığı yapan tecrübeli 1994 doğumlu tecrübeli isim Mikail AKALAN “Karabağlar Gençyıldız takımını eski günlerine döndürmek ve şampiyon olmak için tekrar yuvamdayım…” dedi.

Kulüp tesislerinda yapılan imza töreninde sportif direktör Nuri Önen ve başarılı oyuncu Mikail AKALAN hazır bulundu. Yapılan imza töreni sonrası Karabağlar Gençyıldız spor kulübü sportif direktörü Nuri Önen ” Daha önce de belirttiğim gibi hedefimiz önce geçen sene bulunduğumuz yere Süper amatör lige çıkmak. Mikail eski topçumuz. Çok güzel başarılara beraber yaşadık. Yeniden bu başarıları yaşamak için yuvasına geldi. Transferlerimiz devam edecek. Yeni sezon tüm amatör spor camiasına hayırlısı olsun. “ dedi.

1994 doğumlu başarılı ve tecrübeli defans oyuncusu Mikail AKALAN imza sonrası yaptığı açıklamada ; “İzmir’in ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüme yeniden geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz belli. Başkanımız Cihan Demir ve sportif direktörümüz Nuri Önen’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Karabağlar Gençyıldız takımını eski günlerine döndürmek ve şampiyon olmak için tekrar yuvamdayım… ” ifadelerini kullandı.

Defan oyuncusu MİKAİL AKALAN ; Gaziemir Gençlerbirliği, Karabağlar Gençyıldız spor, Yapıcıoğlu Başdaş spor, Yol spor ve en son Tezcan Grup Bozyakaspor takımlarının formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.