HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“Gollerime Devam Edeceğim…”

Transferin gözde ismi Berke Madranlı, Karabağlarspor’da…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grup takımı Karabağlarspor, 1995 doğumlu tecrübeli golcü Berke MADRANLI’yı renklerine bağladı.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grup takımlarından Karabağlarspor, Teknik sorumlu Davut Bulgak yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Transferlere kalecilerden başlayan Karabağlar spor, bu seferde “BAY GOL” lakaplı transferin gözde ismi Berke Madranlı ‘yı kadrosuna dahil etti. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurduklarını belirten teknik sorumlu Davut Bulgak ,ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Karabağlarspor tesislerinde yapılan imza töreninde teknik sorumlu Davut Bulgak, Sportif direktör Özcan Ekinci ve 1995 doğumlu Bay Gol ,Berke Madranlı hazır bulundu…

“BEBETO ABİMİ KIRAMADIM…”

İzmir futbolunun yakından tanıdığı ve bir çok kulübün listesinde olan Berke Madranlı imzayı attıktan sonra ilk antrenmanına çıktı. Transfer sonrası , Karabağlarspor’da gollerine devam edeceğini söyleyen Madranlı ; “Bebeto Özcan abimi ve Davut hocamı kıramadım. Karabağlarspor’a geldiğim için çok mutluyum. Gollerine kaldığım yerden devam edeceğim. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Yeni sezonu dört gözle bekliyorum. İlgi ve desteklerinden dolayı Karabağlarspor yönetimine çok teşekkür ederim… ” ifadelerini kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.