HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

LİMONTEPE, FARKLI BAŞLADI…

ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-16. Grup maçında,

Limontepe Gençlikspor- Eskiizmir Gençlikspor ile karşılaştı.

Uzun zaman sonra Ligin ilk maçına çıkan her iki takımın heyecanı dikkat çekti. Tribünler ve oyuncuların aylar sonra amatör futbola özlemi maça ayrı bir hava kattı. Her iki dost kulübün maçında heyecan ve tempo son dakikaya kadar devam etti. İlk yardıda her iki takımın karşılıklı atakları vardı. Limontepe Gençlikspor 5 net pozisyondan yararlanamadı ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yardıda sahada çok farklı bir Limontepe Gençlikspor vardı. İkinci devre büyük bir baskı kuran ve neredeyse her girdiği pozisyondan golle çıkan Limontepe ekibi maçtan farklı galibiyetle ayrıldı. 9-0

3 puanı getiren golleri ; 55 dk.70 dk.77 dk.90 dk. İrfan, 64 dk.Muhammet Çelik, 74 dk.Ali Yetim, 80 dk. Emrah, 83 dk. 86 dk. Fırat kaydetti. Bu sonuçla Limontepe Gençlikspor ilk haftayı averajla lider kapattı.

Maç sonrası Limontepe Gençlikspor takım kaptanı Murat Demirel yaptığı açıklamada ; “ Maç, maç gideceğiz. Çok kaliteli arkadaşlarımız var takımda . Haftaya dost takımımız Sevgi spor’la oynayacağız. Çok zor bir rakip. Maç maç gidip Limontepe’mizi hak ettiği yere getireceğiz. Naif başkana ve bütün limontepe halkına 3 puan hediyemiz olsun.” ifadelerini kullandı.

GRUPTA BUGÜN OYNANAN MAÇLAR VE SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE;

  • CENNETÇEŞME 1990 SPOR 2 – 5 KARABAĞLAR SEVGİ SPOR
  • LİMONTEPE GENÇLİKSPOR 9 – 0 ESKİ İZMİR GENÇLİK
  • KARABAĞLAR CENNETÇEŞME 2- 0 KARABAĞLAR SPOR
  • BASIN SİTESİ SPOR 4 – 0 DÖRTYOL SPOR

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.