HABERLERÖZEL HABER

KOYUNDERE’ye Bir sponsor daha…

Koyundere Gençlik spor’a“KARADUMAN YAPI” SPONSOR OLDU…

Karaduman Yapı yönetim kurulu başkanı Adem KARADUMAN; ”Karaduman Yap”ı olarak her zaman semtimizin takımı olan KOYUNDERE GENÇLİK SPOR’un ve gençlerimizin yanındayız “ dedi.

ÇETİN ZENGİN 1. AMATÖR KÜME – 2. GRUP Takımlarından Koyundere Gençlik spor’a “KARADUMAN YAPI” Sponsor oldu.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 2.grup takımı Koyundere Gençlik spor kulübüne yaptıkları forma sponsorluğu ile “KARADUMAN YAPI” firması her zaman gençlerin ve amatörün yanında olduklarını belirtti. “KARADUMAN YAPI” Firma Yetkilisi Adem KARADUMAN anlaşma sonrası yaptığı açıklamada “Amatöre Desteklerimizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz. Hiç bir geliri olmayan çocuklarımızın geleceği olan bu güzide kurumlara amatör spor kulüplerimize herkesin destek olmasını bekliyoruz. Elimizden geldiğince spor yapan gençlerimize destek olmaya çalışıyoruz.Karaduman Yapı olarak her zaman semtimizin takımı olan KOYUNDERE GENÇLİK SPORUN yanındayız elimizden geldiğince gençlerimize ve semtimizin takımına destek her zaman destek olacağız. Onlar bizim yarınlarımız. Topluma faydalı birer birey olması için çaba sarf ediyorlar, bizde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Koyundere Gençlik Spor Kulübü başkanı Emin URGAN “Forma sponsorumuz “KARADUMAN YAPI” sahibi Adem KARADUMAN’a Koyundere Gençlik Spor Yönetimi olarak bize destek olduğu için çok teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olan ve her zaman gençlerimize ve bizlere desteklerini esirgemeyen Adem beye tejkrar çok teşekkür ederiz.” dedi. Başkan Emin Urgan anlaşma sonrası Sponsor Adem KARADUMAN’a yeni sezon forması takdim etti.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.