HABERLERÖZEL HABER

Karabağlar Tek Yürek Oldu…

“GELECEĞİMİZ GENÇLERİMİZ İÇİN SAHA İSTİYORUZ…”

Tek amaçlarının ilçe de bulunan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek olduğunu belirten Karabağlar Kulüpler birliği yönetimi tam kadro Yeşilyurt Karafatma dağı parkında toplanarak basın açıklaması yaptı. Şu anda Yeşilyurt spor kompleksinde 36 takımın antrenman ve maç yaptığı belirten Karabağlar Kulüpler birliği başkanı Cihan Demir “İnşallah buradan sesimizi tüm yetkililerimize duyururuz. Ve geleceğimiz gençlerimiz için yeni spor alanları oluşur ” dedi.

Basın açıklamasına Karabağlar ilçesinde bulunan amatör kulüp temsilcileri, İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar ve İzmir ASKF yönetim kurulu üyeleri, Başkan Cihan Demir ve Karabağlar Kulüpler birliği yönetim kurulu üyeleri, İzmir’in diğer ilçelerinde bulunan amatör spor kulübü temsilcileri ve binlerce sporsever basın açıklamasına katılarak destek verdi.

CİHAN DEMİR ; “BÜTÜN MÜCADELEMİZ GENÇLERİMİZ İÇİN…”

Başkan Cihan Demir yaptığı açıklamada ; “Öncelikle basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim bizleri kırmadılar ve buraya kadar geldiler. 500 bine yaklaşan Karabağlar ilçemiz bir çok ilden daha büyük olmasına rağmen spor tesisleri bakımından çok yetersiz kalmıştır. 3 binden fazla sporcu ve antrenör tek bir sahada hem antrenmanlarını hem de maçlarını gerçekleştirmektedir. Fakat sahaların yetersiz olmasından dolayı hem sporculara hem de bölgedeki vatandaşlara spor yaptırma konusunda zorlanıyoruz. Bizim amacımız sporla çocuklarımızı kötü alışkanlardan uzak tutmak ve onları topluma kazandırmak. Buradan tüm yetkililere sesleniyorum yeni spor tesisleri yapılmasını istiyoruz. Umarım bu feryadımız yetkililer tarafından duyulur. Burada arkamda olan kalabalığın da tek amacı yeni spor tesislerimizin Karabağlar’da yapılmasını istemektir. Çok teşekkür ederim ” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN EFKAN MUHTAR ; “BURADAKİ İNSANLARIN TEK BİR AMACI VAR…”

Daha sonra basın açıklamasına katılan İzmir Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Efkan Muhtar ; ” Başkanımın da söylediği gibi hepimiz burada tek bir amaç için toplandık. Karabağlar ilçesindeki 35 takım oldu. Takımlar bir sahada bir idman saatinde 4-5 grup antrenman yapıyor. İnşallah yetkililer bizi duyar. Buradaki insanların tek bir amacı var .Sürekli ceplerinden harcayan amatör sevdalıları bir grup olarak amaç, çocuklarımızı spor sayesinde kötü alışkanlardan korumak. Talebimiz herkesin yapabileceği bir şey aslında yeni spor tesisleri istiyoruz…”  şeklinde konuştu.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.