HABERLERÖZEL HABER

Karabağlar Spor, Tam Gaz…

İZMİR SÜPER AMATÖR LİG – 3. Grup, 22.hafta maçında Karabağlar spor, Urla deplasmanından güzel futbol ve farklı galibiyet ile döndü…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR GÜVENTAŞ HAZIR BETON SÜPER AMATÖR LİG – 3. Grup, 22.hafta maçında Karabağlar spor deplasmanda rakibi Urla Belediye spor karşısında sahadan 7-1 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Kapalı ve soğuk bir havada baştan sona heyecanı düşmeyen ligin ikinci yarısının 9. hafta maçında Karabağlar spor ‘u galibiyete taşıyan ve 3 puanı getiren golleri GOLLER : DK.3 , DK. 9, DK.73 MUSTAFA ALTUĞ ERTÜRK, DK.43 ENES ORTAÇ , DK.62 BAYRAM KÜRŞAT YILDIRIM, DK.70 SERTAÇ SARIKAYA, DK. 88 ASLAN ÖZALTUN , kaydetti. Urla Belediye spor takımının golünü ise 26.dakikada ERDAL AL attı.

Maçta geçen haftalarda olduğu gibi yine hattrick yapan Karabağlar spor’un genç golcüsü Mustafa Altuğ Ertürk dikkat çekti.

Bu sonuçla 2023-2024 sezonu İzmir süper amatör ligi 3.grupta Karabağlar spor puanını 28 yaptı ve çıkışına devam etti. Urla Belediye spor ise 7 puanla haftayı tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.