HABERLERSON DAKİKA

İzmir’li Sporseverlere Müjde…

Grup Eleme maçını futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. 

Kadın A Milli Takımımızın, 23 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 17.00’de İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda Sırbistan ile oynayacağı Dünya Kupası H Grup Eleme maçını futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. 

Stadyumlara giriş şartlarını taşıyan futbolseverler, sadece maç günü stadyumda bulunan Passolig gişesinden biletlerini ücretsiz olarak temin edebilecek.

Maçı izlemek isteyen futbolseverlerin, stadyum gişesine giderek kimlik ve HES kodlarını ibraz etmeleri ve maçın başlamasından en az 1-2 saat önce biletlerini temin etmesi gerekmektedir.

Stadyumlara giriş şartları şu şekilde:

-Karşılaşmalara sadece aşı takvimini (T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak ya da Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak) tamamlamış olan kişiler veya Covid-19 hastalığını geçirip üzerinden 180 gün geçmemiş olan kişiler katılım sağlayabilmektedir. 

– Aşı takviminin tamamlanmasını takip eden 180 günü doldurmuş olan karşılaşmalara girebilmesi için hatırlatma aşılarını olmaları gerekmektedir. 

– 3. veya daha sonraki hatırlatma aşılarını yaptırmış olan kişiler için 14 günlük bağışıklık süresi aranmayacaktır.

– 12 yaş altı kişilerin müsabakalara girememesi uygulaması devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.