HABERLERÖZEL HABER

İzmir Şampiyonu Güzeltepe…

İZMİR U18 LİGİ ŞAMPİYONU GÜZELTEPE GENÇLERİ OLDU…

İzmir U18 ligi play-off gruplarında da kaybetmeden yoluna devam eden Güzeltepe U18 takımı İzmir şampiyonluğunu ilan etti.

GÜZELTEPE ŞAŞIRTMADI…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Güzeltepe Gençlik U18 takımı, geçen senelerde olduğu bu senede Güzeltepe’yi , Güzeltepe camiasını ve İzmir’imizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek olması spor kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.

2023-2024 sezonunda önce İzmir U18 Ligi grubunda şampiyon olan, daha sonra play-off gruplarında şampiyon olan Güzeltepe Gençlik spor, Son olarak Çiğli Belediye spor’un final maçına çıkmayacağını bildirmesi sonrası İzmir Şampiyonluğunu ilan etti. Türkiye şampiyonası biletini cebine koyan Güzeltepe ekibi finallerin hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Spor servisimiz olarak başarılarına her sezon , her sene bir yenisini daha ekleyen Güzeltepe Gençlik spor kulübünü tebrik ederiz.
Başta Şahverdi Aydemir başkan olmak üzere, yönetim kurulunu, teknik heyeti ve sahada aslanlar gibi mücadele eden oyunculara, Türkiye finallerinde tüm kalbimizle başarılar dileriz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.