HABERLERÖZEL HABER

İLK GOL ve İLK HATTRİCK’E PLAKET…

İZMİR 2. AMATÖR KÜME – 6. Grup takımlarından Esenlikspor, Ligin ilk golünü atan ve ilk Hattrick’ini yapan oyuncularına plaket verdi.

Yeni kurulan ve 2022-2023 Sezonu İzmir 2.Amatör küme 6.grupta ilk haftayı 6 gol ve 3 puanla lider kapatan Esenlik spor kulübü örnek bir davranışa imza attı.

Ligin ilk maçında kulüp tarihine geçen takımın ve sezonun ilk golünü atan Çağlar Çakaloz ve takımın ve sezonun ilk hatrick’ini yapan Enes Ortaç’ı plaketle ödüllendirdi.

Yeşilyurt spor kompleksinde yapılan haftanın ilk antrenman öncesinde , Başkan Mert Hepaksaz , teknik direktör Bayram Ortaç ve kaptan Ümit Ortaç , oyuncular Enes Ortaç ile Çağlar Çakaloz’a plaketlerini takdim etti.

Lige flaş bir başlangıç yapan Esenlik spor bu hafta oynayacağı 2.hafta maçının hazırlıklarına Yeşilyurt spor kompleksinde yaptığı antrenmanla devam etti. Ligin ilk maçında yeni kurulan bir kulüp olarak ilk gol ve ilk Hattrick ödülsüz kalmadı. Haftanın ilk antrenmanında Başkan Mert Hepaksaz ilk haftanın başarılı isimlerini plaket ile ödüllendirdi. Amatör kulüplerde ender görülen bu davranış antrenmanı seyreden sporseverler tarafından büyük beğeni topladı.

LİGDE FARKLI BİR ESENLİKSPOR İSTİYORUZ…”

Ligin ilk maçında kulüp tarihine geçen takımın ve sezonun ilk golünü atan Çağlar Çakaloz ve takımın ve sezonun ilk Hattrick’ini yapan Enes Ortaç’ı plaketle ödüllendiren başkan Mert Hepaksaz “Sezon boyunca başarılarımız karşılıksız kalmayacak. Tüm teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik ediyor, bu güzel sonuçların devamını diliyorum. Yeni kurulan bir kulüp olarak , ilk sezonumuzda, futbolun asla sadece futbol olmadığını kulüp olarak farklı çalışmalarımız ile spor kamuoyuna göstermek istiyoruz. “ ifadelerini kullandı.

ENES ORTAÇ VE ÇAĞLAR ÇAKALOZ…

ÇOK DUYGULANDIK, ÇOK MUTLUYUZ…

Ligin ilk maçında takımın ve sezonun ilk golünü atan Çağlar Çakaloz ve takımın ve sezonun ilk Hattrick’ini yapan Enes Ortaç plaketlerini aldıktan sonra yaptıkları açıklamada ; “ Yıllardır top oynuyoruz, yıllardır goller atıyoruz ama böyle bir ödül bizi çok duygulandırdı. Başarılarımız devam edecek. Bu güzel birlikteliği sezon sonu inşallah Şampiyonluk kupası ile taçlandırırız. Bu güzel davranış için başkanımız ve yönetimimize çok teşekkür ederiz.“ dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.