HABERLERÖZEL HABER

“İLERİYE DAHA UMUTLU BAKIYORUZ…”

EROĞLU; “Ümraniye spor maçından da, 3 puanla ayrılmak istiyoruz”

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Rıdvan Koçak,  hafta sonu oynanacak Ümraniyespor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Kırmızı-lacivertli takım, zirve mücadelesi veren Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

SEYİRCİ BELKİ BİZE MOTİVASYON OLACAK

Menemenspor ve Erzurumspor maçlarından alınan galibiyetlerin takımın özgüvenini arttırdığını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Daha önceki maçlarda da iyi mücadele ediyorduk fakat bir türlü skor alamıyorduk. Son iki maçtır oynayan, oynamayan oyuncularımızın performansı çok iyi durumda. Alınan galibiyetlerden dolayı ileriye daha umutlu bakıyoruz” dedi.

Ligde sadece iki maç kazandıklarını, hiçbir şeyin bitmediğini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Ümraniyespor maçına da çok iyi hazırlanıyoruz. Zorlu deplasmandan üç puanla dönmek istiyoruz. Seyircinin olması belki onlar için avantaj olacak ama bu bizim için de ayrı bir motivasyon olacaktır. Bu saatten sonra bizim için iç saha deplasman fark etmiyor. Kazanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

RIDVAN KOÇAK: RAKİBİN İSMİNİN ÖNEMİ YOK

Takımın tecrübeli oyuncularından Rıdvan Koçak da Altınordu TV’ye Ümraniyespor ile oynayacakları karşılaşmayı şu şekilde değerlendirdi: “Son iki maçtır mücadeleci tavrımızı ortaya koyduk. İdmanlarda gayet iyi çalışıyoruz. Birbirine inanmış bir takım olarak çalışıyoruz. Bu saatten sonra rakibin isminin ve ligde nerede bulunduğunun önemi yok. Biz maçımızı kazanmak istiyoruz”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.