HABERLERÖZEL HABER

“HER ZAMAN AMATÖRÜN YANINDAYIZ…”

Başarılı İş İnsanı, Himmet DOĞAN ; “İmkanlarımız nispetinde, her zaman Amatörlerin ve Gençlerimizin Yanında olacağız…”

Asarlık Gençlerbirliği spor’a “BALCOON TERRACE MOBİLYA” dan sponsor desteği…

Altyapısı ve çalışmalarıyla dikkat çeken İzmir 1.Amatör küme takımlarından Asarlık Gençlerbirliği spor hazırlıklarına devam ediyor.

Amatör spora ve futbola destek olan İş insanı Balcoon Terrace Mobilya yönetim kurulu başkanı Himmet Doğan her zaman amatörlerin ve geleceğimiz gençlerin yanında olacaklarını belirtti.

Sponsorluk anlaşmasında Balcoon Terrace Mobilya yönetim kurulu başkanı Himmet Doğan ve Asarlık Gençlerbirliği spor kulübü adına Teknik sorumlu Gaffar Çakmak ve Genel kaptan Emrah Süslü hazır bulundu.

İzmir’in başarlı iş insanı sponsor Balcoon Terrace Mobilya yönetim kurulu başkanı Himmet DOĞAN yaptığı açıklamada “Amatör futbolu ve gençlerimizi yakından takip ediyorum. Çok zor şartlarda spor yapmaya çalışıyorlar. Asarlık Gençlerbirliği kulübümüze Firmamız olarak elimizden geldiğince destek olacağız ve gençlerimizin her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz. İmkanı olan tüm iş insanlarını da amatör kulüplerimize destek olmaya davet ediyorum. Yeni sezonda tüm amatör spor camiasına başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Asarlık Gençlerbirliği spor kulübü Teknik sorumlusu Gaffar Çakmak ve Genel kaptanı Emrah Süslü, eşofman desteğinde bulunan her zaman kulübün ve gençlerin yanında olan başarılı iş insanı Himmet DOĞAN’a yönetim kurulu adına teşekkür etti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.