ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

HARMANDALI GÜMBÜR GÜMBÜR…

Harmandalı spor altyapı, pırıl pırıl gençleriyle yeni sezona gümbür gümbür geliyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , dikkat çeken altyapısı ile de yeni sezonda adından söz ettirecek. 2023-2024 sezonu çalışmalarına start veren Harmandalı spor da altyapı sorumlusu Çayan ÇAPAKÇUR “Pırıl pırıl gençlerimizle yeni sezon için star verdik. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

“YARIŞMACI KATEGORİLER İLE BAŞLADIK…”

5 Kişiyle başladıkları altyapı mücadelesinde şimdi çok daha iyi noktalara geldiklerini belirten altyapı sorumlusu Çayan ÇAPAKTUR ” İki buçuk sene önce 5 kişiyle başladığımız alt yapıyı toplamda 200 öğrenci yaparak devam ediyoruz. Kulüp başkanımız ve sponsorumuzun desteğiyle çok daha profesyonelce bir hal aldı.

Öncelikle bize bu imkanları sunan sponsorumuz @ocakci.holding sahibi Sedat Ocakcı’ ya Kulüp Başkanımız Seçkin Albaz’ a, A Takım Hocamız Gürkan Yendi ve Ekibine, bu yolda emek vermiş tüm futbolcularımıza bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Çok daha güzel spor dolu yarınlar bizi bekliyor. Türk futboluna Harmandalı ailesi olarak genç yetenekleri kazandırmaya devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.