HABERLERÖZEL HABER

BEKLENTİLERİMİZİN ÇOK ÜSTÜNDE

“BİR SPORCU BURADA PROFESYONEL OLAMAZSA HİÇBİR YERDE OLAMAZ”

TransferRoom yöneticilerinden Tom Seeger ile Jens-Henrik Rosasco, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’dan övgüyle bahsetti. Altınordu Futbol Kulübü’nünün Sait Altınordu Tesisleri, İsmet Orhunbilge Tesisleri, Beytullah Baliç Yerleşkesi ve Metin Oktay Yerleşkesi’nde incelemelerde bulunan TransferRoom yöneticileri sonrasında açıklamalarda bulundu.

TransferRoom Müşteri Başarı Ortağı Tom Seeger ile Kıdemli Kulüp İlişkileri Yöneticisi Jens-Henrik Rosasco, kulübün resmi yayın organı Altınordu TV’ye konuştu.

BEKLENTİLERİMİZİN ÇOK ÜSTÜNDE BİR YERLE KARŞILAŞTIK

Altınordu hakkında önceden çok olumlu şeyler duyduklarını belirten Jens-Henrik Rosasco, “Sabahtan beri Altınordu Futbol Kulübü’nü geziyoruz. En alt seviyeden başlayarak en üst seviyeye kadar bütün tesisleri gördük. Altınordu hakkında çok olumlu haberler duymuştuk. Bu nedenle beklentimiz çok fazlaydı ama bunun çok çok üstünde olduğunu gördük.  Altınordu Futbol Kulübü’nün çocuklar ve gençlere verdiği emek ve sunduğu imkanlar inanılmaz bir seviyede.” dedi.

TransferRoom Müşteri Başarı Ortağı yöneticilerinden Tom Seeger da muhteşem bir ortamla karşılaştıklarını vurgulayarak, “Sabahtan beri 4 tesis gördük. Burada yapılanlar normalin dışına çıkmış durumda. Çocuklara büyük imkanlar sunulmuş. Bence Bundesliga’dan birçok kulüp bu tesisleri görmeli. Buralarda neler oluyor, örnek almalı. İnanın çok etkilendik” diye konuştu.

BİR GENÇ BURADA PROFESYONEL OLAMAYACAKSA NEREDE OLACAK ?

İleri futbol eğitiminin verildiği Altınordu Futbol Akademimizin yer aldığı Metin Oktay Yerleşkesi’nde yapılan yatırımlardan övgüyle bahseden Seeger, “Bu yerleşkede bir gencin profesyonel sporcu olabilmesi için inanın her şey düşünülmüş. Buradaki imkanlarla eğer bir oyuncu profesyonel olamıyorsa hiçbir yerde olamaz. Bir genç başka nerede profesyonel olabilir bilmiyorum. İnanın buradaki imkanlar birçok kulüpte yok. Bazı ülkelerin birinci lig seviyelerinin üstünde imkanlar var. Buradan çok etkilendim” dedi.

Jens-Henrik Rosasco da “İşim gereği birçok tesis gezdim ve gördüm. Avrupa’da bir çok kulübü yakından inceledim. Metin Oktay Yerleşkesi’nde bir gencin profesyonel olması için her türlü imkan sağlanmış. Bu şekilde sunulan imkanları hiçbir yerde görmedim. Özellikle bu tesis beni çok etkiledi” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.