HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

HALİL ALTINTAŞ HARMANDALI’DA…

Harmandalı Spor dış transferde 1997 Doğumlu tecrübeli Orta Saha Halil Altıntaş’ı kadrosuna dahil etti.

Halil Altıntaş ” Harmandalı spor Kulübü’nün hedeflerini hep birlikte başarmak için buradayım” dedi.

HARMANDALI SPOR’DA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR…

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Çanakkale Dardanel SK ‘da forma giyen, 1997 doğumlu başarılı orta saha Halil ALTINTAŞ’ı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Halil ALTINTAŞ hazır bulundu.

HALİL ALTINTAŞ ” HARMANDALI SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİNİ HEP BİRLİKTE BAŞARMAK İÇİN BURADAYIM”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı orta saha Halil ALTINTAŞ yaptığı açıklamada ; “Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz olan Bir üst Lig’e çıkmak istiyoruz. Harmandalı spor Kulübü’nün hedeflerini hep birlikte başarmak için buradayım. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “HALİL’İ KADROMUZA KATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…”

Yeni transferler sonrası morallerinin yerinde olduğunu ve transfer yapmak için değil, nokta atışı transferler yaptıklarını belirten başkan ALBAZ “Çok yerinde ve güzel transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Tecrübeli orta saha Halil ALTINTAŞ kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesiyle takımımıza güç katacaktır. Kendisine Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

HALİL ALTINTAŞ KİMDİR ;

28 EKİM 1997 doğumlu başarılı oyuncu HALİL ALTINTAŞ 2009 yılında Menemen FK’da futbola başladı. Oyuncu bugüne kadar ; ALİAĞA FUTBOL A.Ş., KARABİGA BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR , HAVRAN FATİH BELEDİYE SPOR , ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞ SPOR, ÇAL BELEDİYESPOR, BOZCAADASPOR, KÖRFEZ BELEDİYESİ HEREKE YILDIZSPOR, SMART HOLDİNG A.Ş.ÇAYELİ SPOR, ERMAŞ MUĞLASPOR ve ÇANAKKALE DARDANEL SK, formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.