HABERLERÖZEL HABER

GURUR…

BİR ŞAMPİYON DAHA… “BUCA EFELER SPOR …”

U18 Türkiye şampiyonasında İzmir’imizi Manisa etabında temsil eden Buca Efeler spor Şampiyonu oldu ve Türkiye’de ilk 20 takım arasına adını yazdırdı.

Türkiye şampiyonluğu Manisa etabında bugün az önce sonuçlanan maçta İzmir ekibi, Aydın Büyükşehir belediye spor ile karşılaştı. Baştan sona çekişmeli geçen maçta 90 dakikaya 1-1 girildi. Herkes bu maç uzar derken başarılı oyuncu Osman Küpeli sahneye çıktı ve MANİSA ŞAMPİYONU Biziz dedi. Ve maç bu golle sona erdi. 2-1 Maçta şampiyonluğu getiren goller Enis Doğan ve Osman Küpeli’den geldi.

İzmir üçüncüsü olarak U18 Türkiye finalleri Manisa etabına giden Buca Efeler spor İzmir’i en iyi şekilde temsil ederek tüm spor kamuoyunun takdirini kazandı. Buca Efeler spor ilk maçında , Hastane Bayırı GSK takımını 2-0, Kızılcabölük sporu 3-1 , skorlarıyla geçti ve finale kalmıştı. Bugün de final maçında Aydın Büyükşehir belediye spor ile karşılaştı . Bu maçı da uzatmalarda bulduğu gol ile 2-1 kazandı ve adını Türkiye’nin en iyi 20 takımı arasına yazdırdı. Bugün Güzeltepe Gençlik spor’dan sonra Buca Efeler spor’da Türkiye’de 20 takım arasında mücadeleye devam edecekler…

TEBRİKLER GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR , TEBRİKLER BUCA EFELER SPOR … TEBRİKLER İZMİR…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.