HABERLERÖZEL HABER

“Gülen Taraf Olmak İstiyoruz…”

Tecrübeli teknik adam, İmparator lakabıyla bilinen Adem ARSLAN” Ben Takımıma Güveniyorum…”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grupta Yeşilyurtspor gelen karar sonrası Grubunda ŞAMPİYON olarak Play-Off oynamaya hak kazandı.

Bir hafta gecikmeli olarak play off oynayacak olan Yeşilyurtspor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yeşilyurt spor play off’ta 8.grup ikincisi Çamdibi Gençlerbirliği ile pazar günü saat 17.30’da Atatürk stadı 1 nolu sahada karşılaşacak. Çok iyi bir takımla başarılı bir grafik yakaladıklarını ve şampiyon olarak play off’a çıktıklarını belirten tecrübeli hoca Adem Arslan sayfamıza özel açıklamalarda bulundu. Pazar günü maçta gülen taraf olmak istediklerini belirten Arslan sözlerine şu şekilde devam etti.; ” Çok iyi bir başkan , yönetim ve oyuncu grubu ile çalışıyorum. Emre Başkanımız ilk senesinde play off heyecanı yaşayacak. Bizde onu mahçup etmek istemiyoruz. Ve hedeflerimiz doğrultusunda Süper amatöre merhaba demek istiyoruz. Daha önce çok finaller oynadım. Oyuncularıma inancım tam. Bu işi başaracak güçte ve kapasitede takımız. Yeşilyurt hak ettiği yere geldi ve devamını getirecek güçte. İnşallah bu play -off”larda gülen taraf biz oluruz. Başkanımız Emre Hamarat olmak üzere tüm takım ve ekibimiz hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Karabağlar ve Yeşilyurt camiasına güzel bir maç izletmek ve tur atlamak istiyoruz. Rakibimize de şimdiden başarılar diliyorum . Hak eden kazansın. Hakkımızda hayırlısı inşallah ”

Yeşilyurt spor 15 grupta 14 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 51 gol atan Sarı Lacivertli ekip kalesinde 15 gol gördü ve ligi 31 puanla tamamladı… Çamdibi Gençlerbirliği ise 14 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 48 gol atıp kalesinde 28 gol gördü. 28 puanla ligi tamamladı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.