HABERLERÖZEL HABER

GOLLÜ 3 PUAN…

Karabağlar spor gollü galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdırdı ve moral buldu… 7-2

İZMİR GÜVENTAŞ HAZIR BETON SÜPER AMATÖR LİG – 3. GRUP, 9.hafta maçında Karabağlar spor ile Urla Belediye spor karşılaştı. Siyah beyazlı ekip sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. İzmir Atatürk stadı 1 nolu sahada saat 17.00’de başlayan maçta sporseverler 9 gol seyretti.

Baştan sona heyecanı ve golleri devam eden maçta Karabağlar spor maça golle başladı. 3.Dakikada Aslan Özaltun ile 1-0 öne geçen Karabağlar spor daha sonra 25,35,38,47 dakikalarda Mustafa Altuğ Ertürk, 70.dakikada Enes Ortaç ve 80.dakikada Mert Kurt ile gol sayısını 7’ye çıkardı. Urla Belediyespor ise 10 ve 45.dakikada Yiğitcan Kocademir ile farkı 5’e indirdi ve maç bu karşılıklı atılan gollerden sonra 7-2 sonuçlandı. Siyah Beyazlı ekibin maçta 4 golünü atan genç golcü Mustafa Altuğ Ertürk maça damga vurdu ve izleyenlerin beğenisini kazandı.

Karabağlar spor bu sonuçla hem farklı bir galibiyet, hem 3 puan ve haftalar sonra moral buldu. Karabağlar spor puanını 6 yaptı, Urla Belediyespor ise 3 puanda kaldı. Karabağlar spor önümüzdeki hafta Yelki spor ile Urla Belediyespor ise Balçova Belediye spor ile karşılaşacak.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.