HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Genç File Bekçisi İmzaladı…

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü genç file bekçisi 2001 doğumlu Mertcan Yorulmaz’ı renklerine bağladı…

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız genç ve başarılı eldiven 2001 doğumlu Mertcan Yorulmaz ‘ı renklerine bağladı.

Yapılan imza töreninde Başkan yardımcısı Nuri Önen, Genel Kaptan Abit Balcıoğlu ve genç kaleci Mertcan Yoruılmaz hazır bulundu.

2001 doğumlu kaleci Mertcan Yorulmaz , imza sonrası yaptığı açıklamada ; “İzmir’in ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz belli. Başkanımız Cihan Demir ,başkan yardımcısı Nuri Önen’e ve yönetim kuruluna ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Karabağlar Gençyıldız takımı ile yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayım… ” ifadelerini kullandı.

Mertcan Yorulmaz şu ana kadar Buca Geliştirme spor, Minikordu spor, Yapıcıoğlu Başdaş spor, Ülküspor, Karabağlar Yeşilyurt Futbol Kulübü formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.