HABERLERÖZEL HABER

EŞREFPAŞA SÜPER OLDU…

Namağlup Eşrefpaşa spor, Süper amatör lige Merhaba dedi…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grubun namağlup şampiyon takımı EŞREFPAŞA SPOR, iki Play-Off maçını da farklı kazanarak süper amatöre adını yazdırdı.

Başkan Serkan Göknar “Bu sezonda şampiyon olmasaydık, artık sahalarda olurmuydum bilmiyorum. Onca emeğin karşılığını aldık.” dedi. Sezon boyunca kaybetmeden çok gol atarak grup maçlarını tamamlayan Eşrefpaşa spor gelecek sezon süper amatör ligde mücadele etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. Play off ilk maçında Ödemiş Emniyet spor’u 6-1, final maçında da güçlü rakibi Pınargücü spor’u 5-2 geçerek süper amatöre çıkan Eşrefpaşa spor kulübü başkanı Serkan Göknar sezon boyunca yaşadıklarını, duygularını spor kamuoyu ile paylaştı. Başkan Göknar sözlerine şu şekilde devam etti… ;

” SÜPER AMATÖRDEYİZ… Mutluyuz, Gururluyuz… .Onca çaba, onca emeğin sonucunu aldık. Öncelikle futbolcularımızı yürekten kutluyoruz. Harika bir sezon geçirdiler. Muhteşem taraftarımız yine en iyi şekilde bizi desteklediler. Her birine sonsuz teşekkürü borç biliriz. Adeta bayram yerine dönen sahada şampiyonluğumuzu en iyi şekilde kutladık. Her şeyden önce sezon boyunca her anımda yanımda olan Ahmet Kırbaş başkanıma, Altyapı Sorumlumuz Ramazan Özögrunç, Yönetimde bulunan Cenk Tomruk, Cuneyt Akin , A takım hocamız Bilgin Demir ve Altyapı hocamız Ogün Uçak ve sezon boyu inanılmaz çalışan tüm yönetim üyelerimiz ve teknik heyete, Konak Birlik Başkanımız Sayın Mehmet Şerif Demir , Konak İlçe Başkanı sayın Mehmet Sait Başdaş , değerli meclis üyemiz Sayın Ali Peynirci , Hasan Özdemir Mahalle Muhtarımız Sayın Reşit Göknar , Sayın Mehmet Yildiz , sonuna kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Fırat Özefe , Sayın Tuncay Kaynar ve Eşrefpaşa semt esnaflarımızla birlikte bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. ŞAMPİYON EŞREFPAŞASPOR. SEMTLERİN ABİSİ, ABİLERİN SEMTİ EŞREFPAŞA… ”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.