HABERLERÖZEL HABER

ESKİİZMİR 1.AMATÖR LİGDE…

Karabağlar Eskiizmir spor ligin bitimine 1 hafta kala 1.Amatör lige “MERHABA” dedi…

2. AMATÖR KÜME – 6. GRUP 13.Hafta maçında ligin iki popüler ve çok takip edilen, oynadıkları futbolla göz dolduran takımları Karabağlar Eskiizmirspor ile Esenlikspor karşı karşıya geldi. Centilmenliğin ön planda olduğu ve güzel futbola sahne olan karşılaşmada izleyenler hem keyifli futbol, hem de 6 gol gördü.

Grubun iki zirveyi seven takımının mücadelesinde kazanan ve şampiyonluğunu ilan eden KARABAĞLAR ESKİİZMİRSPOR Takımı oldu. Eskiizmir spor takımına 5-1 ‘lik galibiyeti ve şampiyonluğu getiren golleri ; Cuma Alpaslan(3), Furkan Hilmi Gün ve Umur Doğan kaydetti . Esenlik spor’un tek golü ise sezonun flaş ismi Enes Ortaç’tan geldi.

Karabağlar Eskiizmir spor ‘da Cuma Alpaslan hat-rick yaparak, Kaleci Doğanay Devecel ise yaptığı kurtarışlar ile sahanın yıldızı oldular.

Bu sonuçla ligin bitimine 1 hafta kala Karabağlar Eskiizmir spor 13 hafta sonunda 12 galibiyet 1 beraberlik aldı ve 37 puanla şampiyonluğunu ilan etti. Rakip ağlara 105 gol atan ligin en golcü takımı Eskiizmir takımı kalesinde ise 6 gol gördü.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.