HABERLERÖZEL HABER

En Eski Amatör Kulüp Olarak…

ÜLKÜSPOR Başkanı Süleyman ŞENOL;

“UNUTMADIK… Neden LANGAR sahasını istiyoruz, Neden bu ısrarımız… Tepecik ve İzmir’li gençlerimizin kurtuluşu için, onları sporun içinde tutmak için istiyoruz…” dedi.

Ülküspor kulübü başkanı Süleyman Şenol ,bu işin peşini bırakmayacaklarını Türk futboluna çok sayıda sporcu yetiştirdiklerini ve 25 Yıldır bu saha için mücadele verdiklerini belirtti.

Ülküspor kulübü başkanı Süleyman Şenol ,bu işin peşini bırakmayacaklarını Türk futboluna çok sayıda sporcu yetiştirdiklerini ve 25 Yıldır bu saha için mücadele verdiklerini belirtti. Bu sahanın bir an önce kendilerine verilmesini ve amatör kulüplerin kullanacağı şekilde dizayn edilmesi gerektiğini dile getiren Ülküspor kulübü başkanı Şenol “ Burası 100 yıllık bir saha ve zamanında 5-6 bin kişi bu sahada maç izliyordu. Tekrar Ülküspor’un kullanımına verilmeli ve çevredeki amatör takımlar da buradan yararlanmalı” dedi.

Sözlerine devam eden tarihi efsane kulübün başkanı Süleyman Şenol ” Neden LANGAR SAHASI ? Neden bu ısrarımız ? biliyor musunuz. Tek amacımız ,tek hedefimiz Tepecik’te oturan gençlerimizin geleceği ve kurtuluşu bu sahamız ile olacaktır. Sayın İzmir büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve sayın Konak Belediye başkanımız Abdul Batur ,Tepecik ve İzmir halkı olarak, İzmir’in bu sahada çok büyük anıları olan efsane sporseverleri olarak tekrar LANGAR Futbol sahasının hizmete girmesini dört gözle bekliyoruz. Burada bulunan gençlerimiz, bu semtteki vatandaşlar , muhtarlar, spor kulüpleri ve okullar burasının futbol sahası ve spor kompleksi olmasını istiyor. Kulübümüz 108 yıldır Türk futboluna sayısız oyuncu kazandırmıştır ve kazandırmaya devam edecektir…

Tunç başkanımızı ve Abdul başkanımızı burada misafir ederek yeniden yerinde incelemelerde bulunmak üzere Ülküspor yönetimi olarak bekliyoruz.

Bir zamanlar 5-6 bin kişinin maç izlediği bu sahada amatör spor camiası olarak tekrar o güzel günleri yaşamak istiyoruz .Çok şey mi istiyoruz ?

Bizler bugün varız, yarın yokuz .Geleceğimiz gençlerimize güzel bir eser bırakmak istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. Saygı ve selamlarımı sunuyorum…“ ifadelerini kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.