HABERLERÖZEL HABER

ELTUN SİPAHİ İMZALADI…

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü tecrübeli kanat oyuncusu 1995 doğumlu Eltun Sipahi ile anlaştı.

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına devam ediyor.1.Amatör kümenin Lacivert Beyazlı ekibi tecrübeli kanat oyuncusu Eltun Sipahi’yi renklerine bağladı.

İzmir ve Karabağlar’ın köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor, 2022-2023 sezonunda İzmir 1.amatör küme 9.grupta mücadele edecek. Geçen sezon süper amatör ligde mücadele eden Karabağlar Gençyıldız’da hedef önce Şampiyonluk ve Süper Amatör Lig .

Kulüp tesislerinda yapılan imza töreninde sportif direktör Nuri Önen ve başarılı oyuncu Eltun Sipahi hazır bulundu. Yapılan imza töreni sonrası Karabağlar Gençyıldız spor kulübü sportif direktörü Nuri Önen ” Hedefimiz önce geçen sene bulunduğumuz yere Süper amatör lige çıkmak. Kulübümüz ile ilgili Türk futbolu adına çok güzel gelişmeler var. Yakın zamanda spor kamuoyu ile bu gelişmeleri paylaşacağız. Transferlerimiz devam edecek. Yeni sezon tüm amatör spor camiasına hayırlısı olsun. “ dedi.

1995 doğumlu ve her gittiği takımda kendinden söz ettiren başarılı kanat oyuncusu Eltun SİPAHİ imza sonrası yaptığı açıklamada ; “İzmir’in ve Karabağlar’ın Türk futboluna sayısız futbolcu kazandıran kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz belli. Artık konuşma sırası sahada ve bizde olacak. Başkanımız Cihan Demir ve sportif direktörümüz Nuri Önen’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. ” ifadelerini kullandı.

Kanat oyuncusu ELTUN SİPAHİ ; Altınordu , Karabağlar Hires gençlik ve spor ,Karabağlarspor , Eşrefpaşaspor , Ceyhan Altınyıldız spor , Gaziemir futbol kulübü , Karabağlar Cennetçeşme spor, Gaziemir Onur spor , Tezcan grup Bozyaka spor , Bayındırspor ve Yeşilyurt spor takımlarının formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.