HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

DEV HAMLE…

FUTBOLCU SAĞLIĞI KONUSUNDA DEV HAMLE

İzmir amatör spor kulüpleri Federasyonu ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan Saha Sağlıkçıları İşbirliği Protokolü Bugün saat 09:30’da Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan ATILGAN , Ege Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül DÖNMEZ , Ege Üniversitesi EBİLTEM-TTO Müdürü Prof. Dr. Şenay ŞANLIER ve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan MUHTAR’ ın katılımları ile  imzalandı.

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde eğitim gören ve ilk Yardım sertifikasına sahip son sınıf öğrencilerin görevlendirilmesi amacıyla İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi işbirliğinin geliştirilmesi ve işbirliği kapsamındaki çalışmaların etkin şekilde kazandırılması amacı ile imzalan protokol kapsamında İzmir’deki amatör müsabakalarında Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde öğrenim gören İlkyardım sertifikalı son sınıf öğrencileri dört haftalık eğitimden sonra  saha sağlık görevlisi olarak görev yapacak.

İlimizdeki Amatör Futbol müsabakalarında devrim yaratacak bu protokolde emeği geçen herkese amatör spor adına sonsuz teşekkür ederiz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.