HABERLERÖZEL HABER

“ÇOCUKLUK HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.”

İzmir 2.Amatör küme 6.rup takımlarından ve lige Şampiyonluk parolasıyla giren Esenlik spor ligi 2.sırada bitirdi. Başkan Mert HEPAKSAZ “Esenlik Spor’un Hikayesi Bambaşka…”

2022-2023 sezonu 2.Amatör kümenin yeni kurulan ve en çok ses getiren takımlarından Esenlik spor sezonu 2.olarak bitirdi. Şampiyonluk hayali ve birlikteliği ile başlayan sezonda çok güzel olaylara tanıklık ettiklerini belirten başkan Hepaksaz “Yarım kalan hikayemizi gelecek sezona bıraktık “ dedi.

İLK DEFA FORMA GİYEN GENÇLERİMİZİ BİR ARAYA GETİRDİK

Keyifli bir sezonu geride bıraktıklarını belirten teknik sorumlu Bayram Ortaç yaptığı sezon değerlendirmesinde “ Esenlik spor ile İlk sezonumuzda verimli ve keyifli bir sezon geçirdik. Planlanmış antrenman programları ile sakatlıksız bir sezon geçirdik aynı zamanda oyuncularımız kondisyonuna önemli katkı sağladık. Uzun zamandır sahalardan uzak kalmış çeşitli sebeplerden dolayı camiaya küsmüş futbolcuları ve ilk defa forma giyen gençlerimizi bir araya getirerek tekrardan amatör futboluna kazandırmanın mutluluğunu yaşadık.” ifadelerinde bulundu.

“MAHALLEMİZİN ADINI GURURLA TEMSİL ETTİK”

Takım kaptanı Ümit Ortaç ; “Mahallemizin adını gururla temsil ettik . Tam bir aile takımı olduk. Çok keyifli bir sezon oldu bizim için. Yeni sezon da daha güçlü bir ESENLİK SPOR izleteceğiz. “ diye konuştu.

Sezonun en popüler isimlerinde ve takımın golcüsü ENES ORTAÇ ise bir sezonda atılabilecek en fazla golü atarak 41 kere Maşallah dedirtti. Başarılı oyuncu Enes Ortaç rakip ağlara bu sezon 41 gol kaydetti.

ESENLİK SPOR’UN HİKAYESİ BAMBAŞKA…”

Kulübün genç başkanı Mert Hepaksaz çocukluk arkadaşları ile her zaman böyle bir takım kurup ligde mücadele etmenin ve hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “ Esenlik spor’un hikayesi bambaşka. Aslında bir çocukluk hikayesi, hani hep derdik ya çocukken arkadaş ortamlarımızda, bir takım kursak oynarız aslında vs gibi. Hikaye tamda buna dayanıyor. Çocukluk arkadaşlarım ve kardeşlerimle girdiğim bu yolda çok şükür sakatlıksız, kazasız, belasız, keyifli ve başarılı bir sezon geçirdik. Bizim için başarı, her zaman takımımızda bulunan oyuncu ve yönetici arkadaşlarımızın keyfi, morali ve birliği olacaktır. ESENLİKLER DİLERİZ…” şeklinde konuştu.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.