HABERLERSON DAKİKA

“BURSASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Altınordu, Bursaspor’u yenerek alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda Bursaspor’u yenerek alt sıralardan kurtulmak istiyor. Kırmızı-lacivertli takım, teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde hazırlıklarına devam ediyor.

FUTBOLCULAR: BURSASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Altınordu’nun başarılı kalecisi Ali Emre Yanar, liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, “Bizim için artık rakibin adının bir önemi yok. Her maç bizim için çok zorlu. Tüm maçlar adımıza hayati bir önem taşıyor. En önemlisi hocamızın dediği gibi rakibin değil bizim ne yaptığımız önemli. Kendi işimize odaklanıp Bursaspor maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

Takımın tecrübeli oyuncularından Ali Dere de “Biz zaten çok iyi çalışan ve sistem oynayan takımız. İlk yarıda kötü sonuçlar almıştık ama hiçbir zaman moralimizi bozmuyoruz. Bir sisteme dahil oyun oynuyoruz. İlk yarıda da Bursaspor’u yenerek ilk galibiyetimizi almıştık. Cumartesi günü İnşallah Bursaspor maçını kazanarak tekrar bir çıkış serisi başlatmak istiyoruz.”

HÜSEYİN EROĞLU: KAZANIRSAK ÖNEMLİ BİR HAMLE YAPACAĞIZ

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, cumartesi günü deplasmanda Bursaspor’u mağlup etmek istediklerini ifade etti. Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Milli arada eksikliklerimizi giderdik. Geçen hafta sonu Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile oynadığımız özel maç bizim için umut verici oldu. Her zaman dediğim gibi oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Bazı eksiklerimiz de var ama bunları bahane olarak görmüyoruz. Cumartesi günü Bursaspor maçını kazanarak kritik bir hamle yapmış olacağız” diye konuştu.

Altınordu Futbol Takımı, yarın Bursa’ya giderek Bursaspor maçı için kampa girecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.