HABERLERÖZEL HABER

BUCA KULÜPLERİNE ZİYARET…

İzmir Buca Gençlik ve spor ilçe müdürü Murat Sarıer, Buca Kulüpler birliğini ziyaret etti…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Buca amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını yakından takip eden ve sorunları çözüm odaklı dinleyerek yardımcı olmaya çalışan İzmir Buca Gençlik ve spor ilçe müdürü Murat Sarıer, daha önce kendisini makamında ziyaret eden Buca Kulüpler birliğini ziyaret etti.

Ziyarette amatör spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen ve sorunlarını çözmek üzere notlar alan spor müdürü Murat Sarıer ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ; “Bugün Buca Amatör Kulüpleri Birliğini ziyaret ettik. İlçemizdeki amatör kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek kulüplerimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözüme dair yapacaklarımızı konuştuk.” dedi.

Spor müdürü Murat Sarıer’in ziyareti sonrası çok memnun olduklarını belirten Buca Kulüpler birliği yönetimi “Buca Gençlik Spor ilçe müdürü Murat Sarıer, Buca kulüpler birliğimize iadeyi ziyaret etti. tüm kulüplerimizin sıkıntılarını gidermek için neler yapılabilir, ne yapmamız gerekiyor dedi. Çok yakından ilgilendi. Kendisine tüm Buca kulüpler birliği adına teşekkür ederiz.” ifadelerini paylaştı.

Buca Gençlik Spor ilçe müdürü Murat Sarıer, İlçe de bakım onarımı devam eden yurt ve ilçe stadımızdaki çalışmaları yerinde inceledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.