HABERLERÖZEL HABER

“Bekliyoruz…”

“Misyonumuz Aldığımız ile DOST, Sattığımız ile DOST OLMAK “

KARLIK OTOMOTİV YÖNETİM KURULU BAŞKANI FAHRİ KARLIK ; “Her Bütçeye Uygun Araçlarımız Satışa Hazır. Tüm Araçlarımıza 1 Yıl Geri İade Garantisi Veriyoruz. Misyonumuz Aldığımız ile DOST, Sattığımız ile DOST OLMAK ” dedi.

İzmir Beyaz evler İzokom Galericiler sitesinde faaliyetini sürdüren Karlık Otomotiv şu zorlu süreçte herkesi araba sahibi yapmak istiyor… İkinci elde güvenin adresi Karlık otomotiv Yönetim kurulu başkanı Fahri Karlık, Çok iyi fırsatlar ile araçlarını müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Sayfamıza özel açıklamalarda bulun Fahri Karlık,” Çok zor bir dönemden geçiyoruz . Çok iyi fırsatlar ile müşterilerimizi araç sahibi yapıyoruz. Yeter ki otokent’teki yerimize gelin görüşelim. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz.

Aracınızı aldıktan sonra da sizleri unutmuyoruz. Her zaman sattığımız her aracımızın arkasındayız. Araçlarımız Satışa Hazır Tüm Araçlarımıza 1 Yıl Geri İade Garantisi Veriyoruz. Misyonumuz Aldığımız ile DOST Sattığımız ile DOST OLMAK ” dedi. Karlık Otomotiv 565/1 sokak No:32 İzokom Otoborsa Galericiler Sitesi Gaziemir /İZMİR (Tel : 0537-397 15 13) Adresinde Bulunuyor…

https://karlikotomotiv.sahibinden.com/

Sayfamızda yayınlanmasını istediğiniz Reklam ve Haberleriniz İçin Bizimle iletişime geçebilirsiniz…

“Reklam vermek daha çok kişiye ulaşmanızı sağlar… Biz Reklamınızı Yapalım , Siz Müşterilerinizi Karşılayın… “

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.