HABERLERMAGAZİNÖZEL HABER

Babadan Oğula, Amatöre Destek…

Efelergücü Spor’a “ŞEREF USTA” Sponsor oldu.

İzmir’in köklü tanınmış firmalarından ŞEREF USTA Yönetim kurulu başkanı Murat DÖKER, “Biz destek olalım, Yeter ki Gençlerimiz spor yapsın…Her zaman amatöre destek olacağız. ” dedi.
Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 13.grup takımı EFELERGÜCÜ SPOR, uzun bir aradan sonra yeniden lig heyecanı ve mutluluğunu yaşıyor. İlk 4 haftayı 4 puanla kapatan EFELERGÜCÜ Spor takımına “ŞEREF USTA ” firması sponsor oldu. Böylesine zor bir süreçte amatör futbola ve gençlere desteklerini açıklayan “ŞEREF USTA ” firma sahibi Murat DÖKER “Çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve amatörlerimize her zaman destek olmak istiyoruz. Başkan Süleyman Arıkan ile babam 36 yıllık dostluğu var. Bende babamın bıraktığı yerden her zaman gençlere ve amatöre destek olmaya devam edeceğim “ dedi.
Bir genç sporcunun bile spor yapmasına vesile olmalarının kendilerini mutlu ettiklerini belirten sponsor Murat DÖKER, “Ligler oynansa da , oynanmasa da çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve yakınımızdaki amatör kulüplerimize her zaman destek olmalıyız. EFELERGÜCÜ spor kulübümüzün her zaman yanındayız “ İfadelerini kullandı.

Kulüp adına Efelergücü spor kulübü Başkanı Süleyman Arıkan ; “Gençlerimiz pandemi sonrası yeniden sahadalar. Sporcularımızın başarılı olacağına inanarak geleceğimiz olan gençlerimize forma sponsorluğunda bulunan ve her zaman spora ve sporcuya destek vereceğini belirten, ŞEREF USTA Firma sahibi Murat DÖKER, kardeşime kulübümüz adına tüm içtenliğimiz ile teşekkür ederiz. Şeref Usta ile 1986 yıllarından dostluğumuz vardı. Çok cana yakın süper iyi kalpli bir insandı. NUR İÇİNDE YATSIN. Artık sponsorluk babadan oğula gelenek haline geldi.” dedi.

Kulüp başkanı Süleyman ARIKAN, katkılarından dolayı ŞEREF USTA firma sahibi Murat DÖKER,’e yönetim kurulu adına ismine özel yeni sezon forması takdim etti.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.