HABERLERÖZEL HABER

AYNI FELSEFE İLE…

BAYRAĞI UFUK KAHRAMAN DEVRALDI…

UFUK KAHRAMAN: AYNI FELSEFE ÜZERİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu Teknik Direktörlüğüne getirilen Ufuk Kahraman, kulübün felsefesi doğrultusunda aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kırmızı-lacivertli kulüpte Hüseyin Eroğlu’nun yerine göreve getirilen Kahraman, Başkan Seyit Mehmet Özkan ile birlikte Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu.

SEYİT MEHMET ÖZKAN: BAYRAĞI UFUK KAHRAMAN DEVRALDI

Altınordu Kulübü olarak değer yaratmaya ve kültür oluşturmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Hüseyin Eroğlu ile vedalaştık ve onun dönemi kapandı. Hüseyin hocanın yerine bayrağı artık takım antrenörümüz Ufuk Kahraman devraldı. Ufuk hoca futbolu bırakınca bizim ekibimize dahil oldu ve uzun yıllardır bizimle beraber çalışıyordu. Ufuk hoca; Cengiz Ünder, Barış Alıcı ve Kerim Alıcı gibi birçok ismin futbola kazandırılmasında büyük pay sahibi oldu. O yıllarda küçük yaş gruplarında hep bir yaş büyük takımlara karşı oynattık. Zorlu yıllarda Ufuk hocam da bayağı cebelleşti. Altınordu’ya başladıktan sonra Hüseyin Eroğlu’nun yanında kendisi yardımcı antrenör olarak görev aldı. Şimdi sıra Ufuk Kahraman hocamızda.  Üç yıl sonra diyeceğiz ‘Ufuk hocam sen de artık oldun. Sen de dünya pazarına teknik direktör olarak git’ bir kültürü böyle oluşturmaya çalışacağız. Aynı teknik ekip olarak yolumuza devam ediyoruz. Uzun yıllardır birlikte olduğumuz için çok iyi anlaşıyoruz. Altınordu hep böyle olacak. Dışarıya bakmayacağız, dışarıda gözümüz olmayacak. Kendi değerlerimizi oluşturmaya devam edeceğiz.

UFUK KAHRAMAN: AYNI FELSEFE ÜZERİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Altınordu’nun yeni teknik direktörü Ufuk Kahraman da 1997 yılında Seyit Mehmet Özkan ile ilk görüştüğünde kendisine ‘Ufuk hocam çelik gibi olmalısın” dediğini hatırlatarak, “Bugün tekrar kendisiyle görüştüğümde aynı cümleleri bir kez daha bana söyledi. Ben de onu yanıltmadığımı düşünüyorum.  Biz Altınordu Futbol Kulübü olarak misyon gereği bu ülke topraklarının çocuklarına olanak sağlayıp yetenekli çocukların önce kendi kulübümüzde sonra da yurt dışında ülkemizi temsil etmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Uzun yıllardır çalıştığım Hüseyin Eroğlu’dan bayrağı devraldım. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan’ın önderliğinde 13 yıldır bu işe baş koyduk. Hüseyin hocama başarılar diliyorum. Artık burada Seyit Mehmet Özkan ile beraber aynı felsefe üzerinde çok çalışacağız.”

UFUK KAHRAMAN KİMDİR?

Futbol hayatına İzmirspor altyapısında başladı. 1994 yılında İzmirspor’da profesyonel oldu. Sonrasında sırası ile Salihlispor, Bucaspor, Manisaspor, Göztepe ve Bergama’da oynadı. 2003 yılında aktif futbolu bıraktı. Antrenörlük yaşantısı 2004 yılında İzmirspor’da başladı. 6 yıl burada çalıştı. Bu esnada Manisa BESYO Antrenörlük bölümünden mezun oldu. 2010- 12 yılları arası Bucaspor’da çalıştı. 2011-12 sezonunda U-15 takımı ile Türkiye üçüncülüğü yaşadı. UEFA Pro Lisansı sahibi. Evli ve İngilizce biliyor….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.