HABERLERÖZEL HABER

ATAŞEHİR SPOR ZİRVEYE OTURDU…

Teknik sorumlu Volkan AKTAŞ; “Hedefimiz Süper Amatör Lig..”

Çetin Zengin İZMİR 1. Amatör küme 3. Grup’ta zirve için mücadele eden Ataşehir Mahallesi spor, güçlü rakibi HARMANDALI SPOR’u 4-0 mağlup ederek ikinci defa 3 puanı hanesine yazdırdı

2021-2022 sezonunun ikinci maçında Ataşehir Mahallesi spor, teknik sorumlu Volkan Aktaş yönetiminde 2.hafta da zirveye oturdu.

Başarılı teknik adam Volkan Aktaş ilk iki haftayı alınan galibiyetleri sayfamıza değerlendirdi.; AKTAŞ ; “Net bir skor ile galip geldik. Bizler birer aile gibi olduk. Futbolcularım istekli başladıkları maçı 4 -0 gibi net skorla kazandılar.Hedefimiz super Amator lig. Bu sezon inşallah istediğimiz hedefe ulaşacağız. Çok çalışmamız gerek Futbolun bir oyun olduğunun bilincindeyiz ve takımımın izlenirken keyif veren bir futbol sergilemesi benim hoşuma gidiyor. Daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu haftaki galibiyet için futbolcularımi yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu sonuçtan sonra Ataşehir mahallesi spor 2 haftada 2 galibiyetle puanını 6 yaptı ve zirveye oturdu. 3.hafta maçında Çiğli Maltepe spor’a konuk olacak olan Ataşehir Mahallesi spor maç hazırlıklarına başladı.

Bu hafta grupta oynanan maçlar ve sonuçları şu şekilde oluştu;

  • HARMANDALI 35 GENÇLİK ve SPOR 1 – 1 ÇİĞLİ MALTEPE SPOR
  • ATAŞEHİR MAHALLESİ SPOR 4 – 0 HARMANDALI SPOR
  • EVKA 5 DAĞTEKİN SPOR 2 – 0 KÜÇÜK ÇİĞLİ GENÇLİK SPOR
  • EVKA-5 SPOR 1 – 1 GÜZELTEPE DOĞU GENÇLİK

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.