HABERLERÖZEL HABER

ALTINORDU’DAN HÜSEYİN EROĞLU’NA VEDA

HÜSEYİN EROĞLU DÖNEMİ BİTTİ…

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da bir devir sona erdi. 2012-2013 sezonundan beri Altınordu’yu çalıştıran Hüseyin Eroğlu dönemi bitti. Altınordu, geçtiğimiz hafta sonu sahasında Balıkesirspor’u 2-1 mağlup ederek ligde kalmayı garantilemişti.

BAŞKAN ÖZKAN’DAN PLAKET

Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu için bir veda töreni düzenlendi. Başkan Seyit Mehmet Özkan, Hüseyin Eroğlu’nu plaket takdim ederek uğurladı. Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) öğrencileri de Hüseyin Eroğlu’nu arabasına kadar uğurladı.

Kulübün resmi sitesinden de “YOLUN AÇIK OLSUN HÜSEYİN EROĞLU” şeklinde özel bir klip ve röportajlarla yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “2012-2013 sezonundan itibaren A Takım Teknik Direktörümüz olarak görev yapan Hüseyin Eroğlu’na veda ediyoruz. TFF 3. Lig, TFF 2. Lig şampiyonlukları ve Süper Lig yolunda play-off finali oynatma gururunu bizlere yaşatan Hüseyin Eroğlu’na bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.”

HÜSEYİN EROĞLU: YENİ BİR YOL HİKAYESİ YAZMA ZAMANI

Öte yandan Hüseyin Eroğlu da sosyal medya hesabından Başkan Seyit Mehmet Özkan ile bir fotoğrafını kullanarak şu paylaşımı yaptı: “Biz, başkanımız Seyit Mehmet Özkan ile yol arkadaşıydık. Daha önce hiç kimsenin yürümeye cesaret bile edemediği bir yola 10 yıl birlikte çıktık. Yol boyunca birbirimize Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Burak İnce, Ravil Tagir, Barış Alıcı, Berke Özer, Kerim Alıcı, Erce Kardeşler, Enis Destan ve daha onlarca genç futbolcunun hikayesini anlattık. Altınordu, 90 dakikaya ve futbol sahalarına asla ve asla sığmayacak büyük bir yol hikayesidir. Altınordu, tarihe tanıklık edenlerin değil, tarihi birlikte yazanların eseridir. Bu eserde küçük bir payım bile varsa çocuklarımızın yarına güvenli bakmalarını sağlama yolunda katkı sağladıysam kendimi, dünyanın en mutlu insanı sayarım. Evet bizimkisi bir yol hikayesiydi. Çok güzel başladı, çok güzel devam etti ve en güzel şekilde bitti. Her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğüm Altınordu’nun Türk futbolunun gelecek yapılanmasında bir mihenk taşı olacağına inanıyorum. Bu güzel hikayeyi yazana başta başkanımız Seyit Mehmet Özkan olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve artık yeni bir yol hikayesi yazmak üzere ayrılırken bayrağı devrettiğim dostum Ufuk Kahraman’a başarılar diliyorum.”

YENİ HOCA UFUK KAHRAMAN OLDU

Öte yandan Altınordu’da yeni teknik direktör Ufuk Kahraman oldu. Hüseyin Eroğlu’nun yardımcılığını yapan Kahraman, 2009’dan beri Seyit Mehmet Özkan ile çalışan Kahraman, yeni sezonda Altınordu’nun başında olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.