HABERLERÖZEL HABER

14 SENE SONRA …

Teknik Direktör Mehmet Kabakoz; “HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR …”

Çetin Zengin İzmir 1.Amatör Lig 21. Grupta Beydağ Belediyespor ile şampiyonluk mücadelesi veren Ödemiş Emniyetspor Beydağ Belediyespor’un ardından ligi 2. Bitirerek Play Off oynama hakkı kazandı. Teknik sorumlu Mehmet Kabakoz “Ilk defa böyle bir şey oldu bizim de 14 senedir amatör kümedeyiz ve 2 amatörde hep sonuncuyduk. İlk defa pandemi’den dolayı 1 amatöre yükseldik, bunda da başarılı olduk ve finallere gidiyoruz” dedi.

ÖDEMİŞ EMNİYETSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KABAKOZ, “HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖRE ÇIKMAK”

Ödemiş Emniyet spor Teknik Direktörü Mehmet Kabakoz, “ Ödemişli gençler forma aşkının ne olduğunu ve sporu severek isteyerek yapıldığında nasıl başarılı olacağını gösterdiler. Lig boyu Emniyeti temsil eden gençlerimiz centilmence mücadelelerini sahaya yansıtarak başarılı oldular. Amacımız İzmir’deki maçlarımızda da centilmence mücadele edip kazanıp Süper Amatöre çıkmak” dedi.

Ödemiş Emniyet spor , oynadığı 14 hafta boyunca 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 42 gol atan mavi beyazlılar kalesinde 29 gol gördü ve 28 puanla lider Beydağ Belediye spor’un ardından 2.oldu ,Play Off oynamaya hak kazandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.