HABERLERÖZEL HABER

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR…

İzmir Amatör spor kulüpleri Federasyonu yeni binasının bugün yine çok özel misafirleri vardı…

HABER- FOTO : MUSTAFA ÖZERGENE

Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Temsilcisi Sevgi Koçak ÖZDEMİR ve İzmir Gençlik ve spor il müdürü Murat ESKİCİ, İzmir Amatör spor kulüpleri federasyonu Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu amatör evini ziyaret etti.

Ziyaret ve kahvaltı organizasyonunda buluşan misafirlere İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar , Başkan vekili Ahmet ÖNCEL ve yönetim kurulu ile TFF İzmir il temsilcisi Selçuk Ergeldi ev sahipliği yaptı ve yeni binayı gezdirdi. Kahvaltıya İzmir saha komiserlerini derneği başkanı Servet Kaya ve yönetim kurulu ile Saha Sağlıkçılar Derneği Başkanı Kenan Gülergül katıldı.

BAŞKAN MUHTAR ; “BİNAMIZI AÇALIM, YENİ PROJELER İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ…”

Başkan Efkan Muhtar, İzmir ASKF binasının yapım aşamasından bugünlere nasıl geldiğini ve ufak tefek eksiklerinin kaldığını belirterek “Buraya bir tuğla koyan tüm spor kamuoyundan Allah razı olsun. Herkesin burada emeği var. Bizler bugün varız yarın yokuz .Ama İzmir’imize çok güzel eser bırakıyoruz. Tüm amatör spor camiasına hayırlısı olsun.

Yeni binamızın açılışı ile ilgili net tarihi en kısa sürede kamuoyu ile paylaşaçağız. Bir Müjdemiz daha var. Bu binamızın açılışını yaptıktan sonra bir amatör kampı olacak bir tesis için girişimlere başlayacağız. Amatör takımlarımız hem kamp, hem tatil, hem de güzel vakit geçireceği bir tesis için kolları sıvadık. Hepimize hayırlı olsun ” ifadelerini kullandı.

HABER İLE İLGİLİ DETAYLI FOTOLAR LİNKİMİZDE ; https://www.facebook.com/groups/1452157471701190/permalink/3483028835280700/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.