HABERLERÖZEL HABER

Yeni Yol Arkadaşı Bigjoy Sports…

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Türkiye’nin önde gelen Sporcu Gıdaları Markası Bigjoy Sports ile sporcu besinleri tedarikini sağlamak üzere anlaşma imzaladı.

12 yıldır sporcular tarafından güvenle kullanılan Bigjoy Sports, Altınordu Futbol Kulübü’nün resmi sporcu gıdaları sponsoru oldu.

Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Bigjoy Sports On The Go Genel Koordinatörü Dr. Yusuf Ulusoy katıldı. Yol arkadaşlığı imza töreninde Bigjoy Sports on The Go Satış ve Pazarlama Direktörü Volkan Şahin Demirkaya, Ege Bölge Yöneticisi Neslihan Erirgin’in  yanı sıra Altınordu Futbol Kulübü Doktoru Raşit Şimşek ve Kulüp Diyetisyeni Zeynep Sırma Çabuk da yer aldı.

SEYİT MEHMET ÖZKAN: TÜRK ÇOCUKLARI ADINA BIGJOY’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sponsorluk imza töreninde konuşan Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, futbolcu yetiştiriciliğinde 15 yılı doldurduğunu belirterek, “Geldiğimiz noktada oyuncularımızın antrenman yükleri artıkça sporcu beslenmesinin dahi yeterli olmadığını Avrupa ile her temasımızda gördük. Avrupa’da uygulanan gıda takviyesi ile ilgili çocuklarımıza destek olmak için ülkemizin en ünlü markalarından BigJoy ile sponsorluk anlaşmasına başlamış bulunuyoruz. Çocuklarımızın hem antrenmandan sonra toparlanmalarını sağlamak hem de bu antrenman yüklerini karşılamaları için gıda tavsiyesi almaya başlıyoruz” dedi.

BigJoy ile çok önemli bir yol arkadaşlığına başladıklarına vurgu yapan Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu toprakların çocuklarına formayı vermek onların Türkiye’nin sporcu elçileri olarak Avrupa’nın 5 büyük liginde oynamasına olanak sağlamak hedefi ile yürümekteyiz. Çocuklarımızın onlardan geri kalmamak için onların yetiştiricilik yolunda yaptıklarını bizim de yapmamız lazım. BigJoy ile çok önemli bir eksikliğimizi tamamlıyoruz. Bu ülkenin çocuklarının daha iyi yetişmelerini sağlamak için BigJoy yetkilileri bizimle birlikte olacaklarını söylediler. Bu yol arkadaşlığımız hem Altınordu çocukları hem de Bigjoy için sürdürülebilir bir yol arkadaşlığı olur”

Başkan Özkan, sporcu beslenmesi konusunda eğitimler verdiklerini vurgulayarak, “Bu konuda da çocuklarımızı bilinçlendireceğiz. Onların elit oyuncu olmak için neler yapmaları gerektiğini gıda takviyelerini bilinçli bir şekilde almaların öğreteceğiz. Dünyanın olimpiyatlarda en çok madalya kazanan ülkesi Çin’in sporcularına müthiş gıda takviyesi verdiğini biliyoruz. Çok çalışmak doğru, verimli çalışmak doğru bunun yanında da bilimden yararlanmamız şart. Bu konuda bizlere destek olan Bigjoy yetkililerine Türk çocukları adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YUSUF ULUSOY: ALTINORDU İLE YOL ARKADAŞLIĞI’NA BAŞLADIK

Bigjoy Sports On The Go Genel Koordinatörü Dr. Yusuf Ulusoy, Farmatek ailesi olarak sporcu gıdaları ve vitamin minareleri sektöründe öncü olduklarını ifade ederek, Altınordu Futbol Kulübü ile yapılan sponsorluk anlaşması hakkında şunları ifade etti: “Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’ne geldiğimiz andan itibaren çok güzel bir sahne ile karşılaştık. Altınordu’nun yaptıklarını İstanbul’dan duyuyorduk. Yapılan güzel çalışmaların farkındaydık ve bu güzellikleri burada görmek bizi mutlu etti. Farmatek olarak Türkiye’de Fenerbahçe ve Galatasaray ile çalışıyorduk. Şimdi de Altınordu ile yol arkadaşlığına başladık. Bu yol arkadaşlığından dolayı çok mutluyuz”

Ulusoy, sözlerini şöyle tamamladı: Altınordu’ya bakıldığı zaman bir Fenerbahçe veya Galatasaray değil. Altınordu ismi çevremizdeki insanlara değişik geldi. Başkanın yaptığı hizmetlerin kalitenin ne olduğunu farkına vardığımız için burada olmamız gerektiği bilinci ile geldik. Altınordu’nun Türkiye’nin yetiştirdiği “Altın çocuklar” sloganının altına biz de imza atarak onların gelişimlerine değer vermeye çalışacağız. Geleceğin futbolcuları adına güzel bir birliktelik olur”

İmza töreninin ardından Bigjoy yetkilileri, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’ni gezip incelemelerde bulundu.

Farmatek Hakkında:

Daha fit bir yaşam için sloganıyla 1996 yılında Türkiye’nin ilk Sporcu Besinleri, Vitamin ve Mineral ürünlerini ithal ederek başlangıç yapan Farmatek İç ve Dış Tic. A.Ş, 25 yılın üstündeki tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen Sporcu Besinleri ve Vitamin grubu tedarikçilerinden biri olmuştur.

Bünyesinde bulunan Bigjoy Sports, Suda Vitamin, Suda Collagen ve On The Go ürün serileri ilesektördeki talepleri karşılamaktadır. Amatör ve profesyonel sporcu ve takımlar ile çalışmalarını sürdüren Farmatek İç ve Dış. Tic. A.Ş, yenilikçi ürünleri ile sağlıklı yaşamı desteklemek için de ürünler sunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.