HABERLERÖZEL HABER

YENİ ÖZGÜR’LER YETİŞECEK…

Gölcük Depreminde Yaşamını Yitiren Şehit Arkadaşı Özgür Agmil’in Adını Yaşatmak Adına 1999 Yılında Kurulan Genç Özgürspor, Profesyonel Kulüplere Oyuncu Kazandırmaya devam ediyor…

ALT YAPISI VE BAŞARILARI DİKKAT ÇEKİYOR…

Genç Özgürspor Kulüp başkanı ve teknik sorumlusu Yalçın Akdeniz Adnan Menderes Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksek okulu beden eğitimi öğretmenliği mezunu.UEFA B diplomasına sahip. 17 yıl futbol oynayan Akdeniz, 22 yıl antrenörlük yaptı ve son 10 yılında kulüp başkanlığı ve teknik sorumluluk yapıyor. 12 yıl başka takımlarda antrenörlük yapan Yalçın Akdeniz 2009 yılında Genç Özgür spor kulübünü kurdu ve 2010 -2011 yılında lige ilk defa katıldı. Takımın manevi anlamı büyük.

İsmini 1999 yılında gölcük depremin de şehit olan Özgür Agmil arkadaşından alan kulüp başarıdan başarıya koştu ve 50’ye yakın sporcusunu profesyonel takımlara kazandırdı.

Alt yapısıyla ve başarılarıyla dikkat Genç Özgür sporun başarılı başkanı ve teknik sorumlusu Yalçın Akdeniz sayfamıza çok samimi açıklamalarda bulundu. Akdeniz’in açıklamaları şu şekilde ;

“Genç Özgür spor kulübümüzün amacı okul ,aile ve kulüp işbirliği içinde sporcularımızın psikomotor duygusal bilişsel gelişimlerini çok çalışarak en üst seviyeye taşımak ve Çocuklarımızı profesyonel takımlara hazırlamaktır. Genç Özgür spor kulübü başka takımlarda ki yetenekli oyuncuları transfer ederek değil çok çalışarak başarılı olmayı hedeflemiştir. Profesyonel takımların spor okullarına ve pilot takımlarına bağlı değildir. Her yıl 4-5 oyuncumuzu profesyonel takımlara veriyoruz. Şu ana kadar 50 ‘ye yakın sporcumuzu profesyonel takımlara kazandırdık. Transfer olan sporcularımızın yerine kendi sporcularımız ile hedeflediğimiz yolumuza devam ediyoruz …”

HABER-KLİP : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.