HABERLERÖZEL HABER

ÜÇ PUAN ŞEREF ÖZCAN’DAN

ALTINORDU FUTBOL OKULLARINDAN DESTEK

Öte yandan Altınordu Futbol Okulları’ndan yaklaşık 1000 öğrenci de karşılaşmayı tribünden izleyerek takımlarına destek oldu.

HÜSEYİN EROĞLU: “SON MAÇLAR ALTINORDU’NUN ÇIKIŞ MAÇLARI…”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, son 5 maçtır yakaladıkları bir seri olduğunu hatırlatarak, “Ben önce karşı tribündeki evlatlarımızla başlamak istiyorum sözlerime. Pandemi nedeniyle yaşadıkları çok zorlu bir dönem vardı. Onların coşkusunu hissetmek çok güzeldi. Bu galibiyeti onlara armağan etmek istiyorum. 5 maçtır yakaladığımız iyi bir seri var. Karşımızda bir çok güçlü takımı yenen, ziredeki takımlara kaybetmeyen bir Manisa FK vardı. Ama inanan, mücadele eden, son ana kadar oyun disiplininden kopmayan bir takıma sahibiz. Bu tabi ki kolay olmadı. Süreç sancılı geçse de şu an geldiğimiz nokta bizim için mutluluk verici. Herkes Altınordu ile ilgili 6 hafta önce ‘Düştü’ yorumları yapıyordu. Aslında Altınordu takımını tanıyanların bunu tahmin etmeleri gerekiyordu. Yıllardan beri hep şunu vurguluyordum; son maçlar Altınordu’nun hep çıkış maçları. Nitekim yine öyle oldu”

SERHAT ÖZTAŞDELEN’E ÖVGÜLER

Tecrübeli teknik adam, Ali Emre Yanar’ın yokluğunda kaleyi koruyan Serhat Öztaşdelen hakkında ise şunları dile getirdi: “Serhat’a ayrı parantez açmak istiyorum. Kendisi ikinci kez bu ligde forma giyiyor ve 2004 doğumlu. “O da bugün hem performansıyla hem olgunluğuyla çok iyiydi. Kulübümüzde muhteşem bir kaleci departmanımız var. Altınordu Futbol Akademisi’nden yetişerek A Takımımıza yükselen kalecilerimiz burada güzel işler yapıyor. Kaleci departmanında çalışan tüm hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.