HABERLERÖZEL HABER

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK COŞKU

ALTINORDU’DA YÜZLER GÜLÜYOR…

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da deplasmanda alınan Tuzlaspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan kırmızı-lacivertli takım, Tuzlaspor’u kaptan Ahmet İlhan Özek’in attığı tek golle 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK COŞKU

Karşılaşmanın bitimi ile birlikte Altınordu soyunma odasında büyük bir coşku yaşandı. Teknik heyet ve futbolcular, Tuzlaspor galibiyetini doyasıya kutladı. Kırmızı-lacivertli futbolcular, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacakları konusunda birbirlerine söz verdi.

AHMET İLHAN ÖZEK’TEN MÜTHİŞ DÖNÜŞ

Altınordu’da ligin 6. haftasında Göztepe ile oynanacak maç öncesinde ısınma hareketleri sırasında sahada sakatlanan tecrübeli oyuncu, Göztepe ve Keçiörengücü maçlarında forma giyememişti. Tuzlaspor maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan tecrübeli futbolcu, 63. dakikada Emircan Gürlük’ün pasında harika bir gol atarak takımına üç puanı kazandıran isim oldu. Bu golle Ahmet İlhan Özek, ligdeki gol sayısını da 4’e çıkardı.

KAPTAN DÜMENE GEÇTİ

Altınordu’nun iki tecrübeli oyuncusu Erdi Dikmen ve Rıdvan Koçak, kaptan Ahmet İlhan Özek’in tekrar takımın dümeninin başına geçtiğini söyledi. Erdi Dikmen, Tuzlaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve bunun meyvesini aldıklarını belirterek, “Kadroda olan olmayan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Ahmet İlhan Özek de tekrar takıma döndü ve geminin dümenine geçti. Ben bu galibiyeti geçen sezonun son 10 haftasında kazanmış olduğumuz maçlarının ilki olan Menemenspor maçına benzetiyorum. O maçta da Ahmet İlhan golümüzü atmıştı. İnşallah bu galibiyetler devam edecek” dedi.

Takımın bir başka tecrübeli oyuncusu Rıdvan Koçak da “Tuzlaspor maçında mücadeleyi bırakmadan oynadık ve kazanmasını bildik. Bu galibiyet tüm taraftarlarımıza armağan olsun. Kaptanımız Ahmet İlhan Özek de sakatlıktan döndü. Bize muhteşem bir katkı sağladı. Ona teşekkür ediyoruz”

Altınordu’nun Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen genç oyuncularından Metehan Yilmaz da “Lige iyi başlayamamıştık. Tuzlaspor galibiyeti seri galibiyetlerimizin başlangıcı olur” diye konuştu.

TAKIMDA İZİN GÜNÜ

Altınordu’da Tuzlaspor galibiyetinin ardından oyuncular bugünü izinli geçirecek. Takım, cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına salı günü başlayacak.

U12 İZMİR CUP’A DEVLER GELİYOR

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü tarafından 6-9 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılacak takımlar da netleşmeye başladı. Şu ana kadar U12 İzmir Cup’a Juventus, Porto, Leicester City, Benfica, Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen, Fenerbahçe, Zenit, Beşiktaş, Olimpik Marsilya, FC Schalke 04, Club Brugge ve Eintracht Frankfurt, Valencia, Altay, Celta De Vigo, Göztepe, AZ Alkmaar, Paris Saint-Germain, Bayern Munich, Manchester City, Ajax,  Karşıyaka ve Hamburg turnuvaya katılım sağlayacağını açıkladı. Kırmızı-lacivertli kulüp, önümüzdeki günlerde de turnuvaya katılacak takımları açıklamaya devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.