HABERLERTRANSFERLER

SERKAN HOCA İMZALADI…

Menderes Karadeniz spor kulübü başarılı çalıştırıcı Serkan Şakiroğlu ile anlaştı.

İzmir’in yakından tanıdığı başarılı hoca Serkan Şakiroğlu, bu sezon kurulan ve liglere katılmak için hazırlıklarını tamamlayan Menderes Karadeniz spor kulübünde Teknik sorumlu olarak bu sezon ter dökecek.

İmza töreni kulüp tesislerinde yapıldı. Törende Menderes Karadaniz spor kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Filibe, Bornova Kulüpler birliği başkanı Mustafa Yılmaz ve başarılı hoca Serkan Şakiroğlu hazır bulundu.

2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla başlayan Menderes Karadeniz spor kulübü ikinci başkanı Mehmet Ali Filibe “Çok değerli iş insanı başkanımız Emrah Ayırma ile Menderes’te yeni bir oluşum ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak düşüncesiyle yola çıktık. Serkan hocamız gibi önemli bir isimde bizimle olarak kulübümüze büyük bir heyecan verdi. Takımımız artık Serkan Hocamıza emanet. Bizleri kırmadı ve bizimle yeni sezonda mücadele edecek. U12 Liginden başlıyoruz. Torbalı grubundayız. Amatörde ve diğer dallarda artık olacağız. Başkanımız yakın zamanda Bal ve ya 3 ligden takım alacak. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kulübümüz böyle değerli bir isim ile birlikte olduğu için çok şanslı. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun inşallah “ ifadelerini kullandı.

SERKAN ŞAKİROĞLU ; “YENİ SEZONDA YEPYENİ BİR HEYECANLA…”

Başarılı çalıştırıcı Serkan Şakiroğlu imza sonrası yaptığı açıklamada ;

“Yeni Sezonda, Yepyeni Bir Heyecanla… Güzel İzmir’in geleceğe ışık saçan ve benim içinde ayrı bir yeri olan Menderes ilçesi takımlarından, MENDERES KARADENİZ SPOR KULÜBÜ ile sözleşmemiz hayırlı olsun. Futbola gönül verenlerin, genç yeteneklerin bol olacağı, Saygı ve Sevginin kazanacağı bir sezon olması dileğiyle.” dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.