HABERLERÖZEL HABER

“Rakibin Gücünü Biliyoruz…”

EROĞLU: “KAZANAN TARAF BİZ OLMAK İSTİYORUZ”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Erzurumspor maçını kazandıkları takdirde her şeyin lehine döneceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’de cumartesi günü Erzurumspor ile karşılaşacak Kırmızı-lacivertli takım, çalışmalarını İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

Pazartesi akşamı Menemenspor deplasmanında alınan galibiyetin takıma özgüven kazandırdığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Ligde son haftaya giriliyor. Uzun zamandır kazanamıyorduk. Menemenspor galibiyeti ile çıkış yapma anlamında özgüven kazanıldı. Cumartesi günü de Erzurumspor ile oynayacağız. Rakibin gücünü biliyoruz ama bundan sonra rakibin ne yapacağı değil bizim ne yapacağımız önemli. Eruzurumspor maçını da kazanmak için oynayacağız. Kazandığımız takdirde her şey bizim lehimize dönecek. Erzurum önünde alınacak üç puan çok değerli ve anlamlı olacak. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

ALTINORDU U19/18 ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U19/18 Takımı, Gelişim Ligleri U19 TFF 1. Lig’de liderliğini devam ettiriyor. ALFA U19/18 Takımı, ligin 21. haftasında dün Bursaspor U19/18 Takımını 3-2 mağlup ederek puanını 44’e çıkardı. ALFA U19/18 Takımı, cumartesi günü Metin Oktay Yerleşkesi’nde 36 puandaki Erzurumspor U19 Takımı ile karşılaşacak. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.