HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

“PEŞİNİ BIRAKMIYORUZ”

“Burası 100 yıllık bir saha ve zamanında 5-6 bin kişi burada maç izliyordu.”

İZMİR’İN EN ESKİ AMATÖR KULÜBÜ ,107 YAŞINDAKİ ÜLKÜSPOR KULÜBÜ BAŞKANI SÜLEYMAN ŞENOL ; “LANGAR Sahası 100 yıllık bir saha. Zamanında 5-6 bin kişi bu sahada maç izliyordu. Tekrar Ülküspor’un kullanımına verilmeli ve çevredeki amatör takımlar da buradan yararlanmalı.” dedi.

Ülküspor kulübü başkanı Süleyman Şenol ,Türk futboluna çok sayıda sporcu yetiştirdiklerini ve 25 Yıldır bu saha için mücadele verdiklerini belirtti. Bu sahanın bir an önce kendilerine verilmesini ve amatör kulüplerin kullanacağı şekilde dizayn edilmesi gerektiğini dile getiren Ülküspor kulübü başkanı Şenol “ Burası 100 yıllık bir saha ve zamanında 5-6 bin kişi bu sahada maç izliyordu. Tekrar Ülküspor’un kullanımına verilmeli ve çevredeki amatör takımlar da buradan yararlanmalı” dedi.

Konu hakkında sözlerine devam eden başkan Şenol ; “ Peşini bırakmıyoruz. Kulübümüz 107 yıldır Türk futboluna sayısız oyuncu kazandırmıştır. İzmir Yenişehir ,Tepecik semtinde bulunan Ülküspor Langar futbol sahasının havuz değil, tekrar eski futbol oynanacak hale getirilmesini istiyoruz . Daha önce kulüp binamızda sahanın yanındaydı. Burada bulunan gençlerimiz, bu semtteki vatandaşlar , muhtarlar, spor kulüplerı ve okullar burasının futbol sahası ve spor kompleksi olmasını istiyor. Futbol sahası olarak da 107 yaşındaki tarihi çınar Ülküspor kulübüne verilmesini talep ediyoruz. İzmir Büyükşehir belediye başkanımız sayın Tunç Soyer’ den burayı Yenişehir, Tepecik vatandaşları olarak istiyoruz. Başkanımızı burada misafir ederek yeniden yerinde incelemelerde bulunmak üzere Ülküspor yönetimi olarak bekliyoruz. Bir zamanlar 5-6 bin kişinin maç izlediği bu sahada amatör spor camiası olarak tekrar o güzel günleri yaşamak istiyoruz .Çok şeymi istiyoruz. Bizler bugün varız, yarın yokuz .Geleceğimiz gençlerimize güzel bir eser bırakmak istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz.“ dedi.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.