HABERLERTRANSFERLER

MURAT DEMİREL İMZALADI

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü tecrübeli orta oyuncusu 1988 doğumlu Murat DEMİREL’i renklerine bağladı…

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız dış transferde tecrübeli ve başarılı orta saha oyuncusu 1988 doğumlu Murat DEMİREL ‘İ renklerine bağladı.

1988 doğumlu başarılı ve tecrübeli orta saha oyuncusu Murat DEMİREL imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ İzmir ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Hedefimiz yeniden SÜPER AMATÖR LİG. Başkanımız Cihan Demir ve sportif direktörümüz Nuri Önen’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Karabağlar Gençyıldız takımı ile yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayım… ” ifadelerini kullandı.

İzmir futbolunun yakından tanıdığı başarılı oyuncu Murat DEMİREL şu ana kadar ; ALTINORDU, KONAK BELEDİYESPOR, ÜLKÜSPOR, GÜMÜLDÜRSPOR, ESKİİZMİR SPOR, ŞİRİNYERSPOR, 35 İZMİR KÜLTÜRSPOR, KARABAĞLAR FUTBOL KULÜBÜ, YAMANLAR ESENLER SPOR, İŞÇİEVLERİ SPOR, LİMONTEPE GENÇLİK SPOR VE KARABAĞLAR FUTBOL KULÜBÜ formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.